Fraților, nu e de mers cu mașina prin Bulgaria

Am văzut ieri la știri cum unii care s-au dus la bulgari cu mașini de zeci de mii de euro și se plângeau că le-au dispărut. Trebuie să fii dus cu pluta să mergi cu mașina de lux la bulgari. Și e logic de ce:

În Bulgaria, la putere sunt clanurile mafiote cărora hotelurile le plătesc taxă de protecție. Sunt atât de puternice aceste clanuri, încât angajații cu cinci sute de dolari salariu, deși văd furturile, tac din gură, că voi plecați, dar ei rămân acolo și-și iau omorul.

Credeți că o să-și riște cineva gâtul pentru niște turiști? Nici poliția nu se bagă, că-i ia pe ăia și-i eliberează justiția, întrucât au bani de șpăgi în toate părțile, până în parlament.

De asta spun, mergeți cu mașini normale sau, preferabil, mei vechi, că acestea nu prea se fură, întrucât nu e lucrativ, că două mii de euro se împart aiurea la cincizeci.

6 Comentarii

 1. Mihai 11 august 2013 la 20:37 - Raspunde

  Chestia asta cu furat masinile la bulgari nu e noua,dar nu se invata minte .In cativa ani bulgarii vor fi minoritari in propria tara,tiganii vor devenii majoritari.Bulgaria va fi o tara in care nu va calca nici dracu,de frica.Eu unul,vara m-as duce la munte,undeva unde e un lac,nu la mare….<poate is eu mai ciudat

 2. Laurentiu 07 septembrie 2013 la 14:13 - Raspunde

  Nu doar masini de lux fura :)) Vecinu’ a patit-o in august cu un Megane, nici pana azi nu s-a rezolvat cazul. Sa fie oare mana de profesionist cand vine vorba de o masina de 3-4k de euro?!

 3. Mihai 24 septembrie 2013 la 11:59 - Raspunde

  Pai daca se fura si Megane de 3-4K euro cu ce sa mergi? cu bicicleta?
  De curiozitate de unde ai citatul ala din articol cu angajatii hotelurilor. Totusi Bulgaria era alternativa ieftina si mai de calitate la litoralul romanesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.