3 Comentarii

 1. Atti 07 ianuarie 2015 la 22:24 - Raspunde

  Crap. La pseudointelectualii astia care cauta justificari si dau vina pe victime – le doresc o sticla de sampanie in anus – asa, in spiritul tolerantei pe care o predica.

  • Robin Molnar 07 ianuarie 2015 la 22:26 - Raspunde

   Citesc și eu ce scriu unii, alții, și mă îngrozesc. Caută justificări la măcel, de parcă așa ceva ar putea fi justificat.

   Îngrozitor.

   • Mihai Papuc 08 ianuarie 2015 la 12:04 - Raspunde

    Citește atunci și culegerea lui Breivik – cea pe care a distribuit-o înainte de a măcelări 77 de persoane. Vei găsi ceva asemănări de discurs cu Lucian Mîndruță – un exemplu:

    “Orice s-ar intampla, eu cred ca Europa a ajuns prea departe cu toleranta. Ca a permite unor culturi care darama biserici si ucid crestini sa-si ridice moschei si sa faca legea pe continentul nostru e deja o idee sinucigasa.”

    vs.

    “However, in any given social context, as Islam takes greater root — increasing numbers of followers, the construction of more mosques and “cultural centers,” etc. — the greater the likelihood that some number of its adherents will take its violent precepts seriously.
    This is the problem that the West faces today.”

    La fel cum Coranul este interpretat de niște idioți ca justificare pentru a ucide, cuvinte ca cele ale lui Mîndruță motivează alți cretini să omoare oameni nevinovați. Idioților și cretinilor nu prea ai ce să le ceri, dar parcă de la alde Mîndruță ar trebui să avem, totuși, alte pretenții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.