Nu-mi găsesc cuvintele de atâta dezgust

După doborârea zborului MH17, pe Twitter s-a încins o foarte mare horă de discuții pe acest subiect, cu foarte multe informații de bună calitate, dar și cu foarte, foarte, foarte, foarte, foarte mulți trolli ruși care îmbălsămau subiectul cu tot felul de idei, care mai de care mai oribile, mergând până acolo la a specula că avionul era plin de cadavre vechi de câteva zile și că totul este o înscenare.

Cumva, ce au făcut propagandiștii ruși mi-a lăsat o impresie profundă. Adică, mă așteptam să fie jegoși, mă așteptam să fie stupizi, nu aveam niciun dubiu că or să fie ridicoli, dar ceea ce au făcut, felul în care au desfăcut povestea mușcând din ea ca niște hiene, mi-a lăsat o impresie cu multe ordine de magnitudine mai proastă decât m-aș fi așteptat vreodată și activitatea lor a pendulat între a linge cadavre mai vechi și a pângări aceste cadavre, mai noi.

Desigur, am așteptări foarte joase de la astfel de nevertebrate umane care ne fac specia umană de râs. mă așteptam să nu aibă mamă și tată în nemernicia lor, mă așteptam la lucruri foarte josnice din partea mașinii de propagandă sovietică, dar aceasta a coborât sub orice critică și, culmea drăciei, a fost preluată și de presa din România, în special de Digi24.

Fac apoplexie când văd atâta mizerie umană.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.