Patru chestiuni

N-am mai scris de mult în secţiunea asta aşa că astăzi supun atenţiei Dvs. patru chestiuni, nu de alta dar pe aceea cu creşterea preţurilor la energie datorată scăderii consumului am ratat-o şi nu vreau să se mai întâmple asta.

1. Excluderea SUA din NATO

Ştiu că sună absurd, dar în ultii ani SUA a fost un mare furnizor de instabilitate, la fel ca şi Rusia. Mai ţineţi minte că înainte de aderare americanii o băgau pe aia cu: "Pentru a adera la NATO este nevoie ca ţara Dvs. să fie un furnizor de stabilitate."? Mister president, this statement goes boyh ways.

2. Lupta împotriva terorismului

Cred că SUA ar fi în stare să însceneze nişte atentate într-o ţară mică sau medie, precum Polonia sau România, pentru a transmite un mesaj clar: "Terorismul ne poate afecta pe toţi. Să luptăm împreună pentru combaterea lui.". Şi nu uitaţi: vă putem furniza, contra cost ce-i drept, scannere pentru aeroporturi la suprapreţ, echipamente militare şi logistică. Noi fcem exporturi voi faceţi pe dreq vă creşteţi siguranţa naţională. 

3. Invazia din Iran

Cred că o tehnică folosibilă pentru a invada Iranul este cea de la punctul 2. UE se opune unei invazii operaţiuni militare a SUA în Iran. Dacă o ţară din UE ar fi afectată şi s-ar descoperi că teroriştii au fost iranieni poate s-ar schimba un pic situaţia. Ipotetic vorbind, desigur.

4. Criza gazelor (şi balada aferentă)

OK, a trecut o lună şi jumătate şi n-am mai auzit nimic de ea. Întrebare puerilă, nu că n-aş avea o idee: cine este vinovat şi cine va plăti pagubele extrem de importante rezultate din cauza ei?

6 Comentarii

 1. Anonim 09 martie 2009 la 00:17 - Raspunde

  ce dreq iti pasa tie de pagubele crizei gazelor ca pe noi nu ne-a afectat nici cum? mori tu de grija strainilor?

  • Robin Molnar 09 martie 2009 la 07:26 - Raspunde

   :woohoo: Dude, îmi pasă de europenii ăia din UE. Pentru că suntem şi noi pe acolo şi dacă le merge lor rău ne merge şi nouă rău. :woohoo:

 2. Anonim 09 martie 2009 la 19:07 - Raspunde

  brr.. ma asteptam ca o sa imi dai replica cu europenii :silly: tu crezi ca lor chiar le pasa de noi?? ❓

  • Robin Molnar 09 martie 2009 la 19:44 - Raspunde

   :woohoo: Da, pentru că peste 20 de ani noi vom avea banul, nu ei. :woohoo:

 3. Anonim 09 martie 2009 la 19:52 - Raspunde

  mama da ce destept mai esti! tu esti cumva un fel de Mama Omida? sau Oracolul din Balcesti? la nivelul tau de anticipatie a viitorului ma mir ca inca nu ai reusit sa ai 20 000 de euro pusi deoparte! 👿 :silly: :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.