5 Comentarii

 1. TNH 23 august 2011 la 16:34 - Raspunde

  Aș fi de acord cu un guvern european numai cu condiția să nu mai existe guverne naționale. Două straturi de guverne ar genera birocrație în plus, corupție, dat vina de la unul la altul când un lucru merge bine, perioadă mai mare de timp între formularea de idei și punerea lor în practică.

 2. ocsike 23 august 2011 la 19:23 - Raspunde

  Eşti adeptul globalizării. ha? Dar ce zice basescianu este despre un Statele unite europene, ale statelor care sunt în nato.
  Din ce îmi aduc aminte din cursurile de geopolitică, se zice că cel care stăpâneşte pământul de mijloc, va stăpânii globul pământesc. Pe această idee a marşat şi Hitler. Se pare că băsexu merge mai departe.

  • Robin Molnar 23 august 2011 la 22:16 - Raspunde

   Dar asta nu e ideea lui Băsescu. Merkel și cu Sarkozy ce crezi că au discutat la Paris? Sunt sigur că n-au discutat despre vremea de pe Champs Elisees și nici despre producția de struguri din Champagne? 😉 Pe Băsescu a picat măgăreața să-i spună poporului că e cam groasă.

   • ocsike 23 august 2011 la 22:49 - Raspunde

    Din câte am auzit frantuzu si nemţoaica au discutat despre europa nu au zis nici bâzz despre statele unite. Dacă s-a discutat despre ce zici tu, iar la luat pe băsescu gura pe dinainte. Şi uite aşa, picăm iar de fazan.

    • Robin Molnar 24 august 2011 la 07:54 - Raspunde

     Cei doi au discutat despre posibilitatea unor politici fiscale comune, complementare politicilor monetare comune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.