Un pic despre unii musulmani și nevestele lor minore…

Islamul pare o religie ce justifică abuzul sexual în toate circumstanțele. Cum, altfel, se explică legea care le permite taților să se cunune cu fetele adoptate? Nu știu, trăiesc cu senzația că islamismul este ca un fel de vânătoare de virgine și legiferează pedofilia. Și, după părerea mea, ar trebui să luăm măsuri, să nu-i mai primim în U.E. pe soții copilelor. Pui mei, dacă vin în vizită pe la noi și-și lasă soțiile acasă, există riscul să apeleze la rețele de prostituție infantilă/ pedofilie. Nu vrem asta.

Amu, eu mă întreb:

  1. Dacă legislația europeană interzice pedofilia, avem obligația de a recunoaște căsătoriile pedofile din afara Uniunii? Argumentul meu ar fi că nu, întrucât o căsătorie nu poate fi validă, dacă acordul ambelor părți n-a fost făcut în condiții de responsabilitate legală, adică de la 16 – 18 ani.
  2. Dacă știm că un cetățean străin are o soție minoră, îl lăsăm să intre în Uniune, ca și cum ar fi un om normal? Nu-i dăm nici măcar o broșură în care să-l informăm, pe limba lui, că-n Uniunea Europeană fetițele nu sunt de vânzare și că pedofilia se pedepsește?
  3. În spiritul cărui principiu trebuie să tolerăm așa ceva?

Pur și simplu, nu mi se pare OK să-i lăsăm să se plimbe printre noi ca și cum ar fi niște oameni întregi și liberi. Că nu vorbim despre o formă “ocazională” (nu știu care ar fi cuvântul potrivit – penală, desigur – dar nu susținută) de pedofilie, ci de una exercitată într-o formă continuată.

Sunt dezgustat, mi se pare că a le oferi niște minime drepturi înseamnă o recunoaștere tacită a legitimității acțiunilor lor legitime. Nu știu, dacă faci așa ceva, într- lume civilizată, ar trebui să fii legat, nu acceptat.

3 Comentarii

  1. Lupeneanul 29 septembrie 2013 la 16:56 - Raspunde

    daca avem pretentia ca ei sa ne respecte legile trebuie sa le respectam si noi pe ale lor. cum tie ti se pare anormal ce fac ei, lor li se pare anormal ce facem noi.

  2. Mihai Todor 06 octombrie 2013 la 03:10 - Raspunde

    Moșule, de ce îți bați capul cu arabii când în România se întâmplă chestiuni similare? Vezi familiile de țigani. La capitolul ăsta, suntem chiar mai primitivi decât țările arabe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.