4 Comentarii

  1. Paul 13 iulie 2015 la 19:22 - Raspunde

    Un numar impresionant, la cat mai multe !

    • Robin Molnar 14 iulie 2015 la 14:58 - Raspunde

      Mersi.

  2. Malin 17 iulie 2015 la 23:04 - Raspunde

    Candva, in urma cu multi ani cand am descoperit internetul am preferat sa dau literatura pe informatia si comunicarea cu persoane din alte regiuni ale tarii si alte tari folosind internetul.
    Nu am mai fost in stare sa citesc o carte cap-coada in ultimii 15 ani, dar am asimilat in schimb o gramada de alte idei si opinii care m-au ajutat sa iau o serie de decizii mult mai usor si care m-au ajutat sa gandesc mai concret si mai coerent.
    In ziua de azi n-as da informatia disponibila online, chiar daca o mare parte din ea reprezinta aberatii si gunoaie informationale pe nici o biblioteca din lume. Consider ca nu ma ajuta cu mai nimic in viata povestile si poeziile unor betivi frustrati din dragoste si uneori plini de ura. In schimb sunt sigur ca ma ajuta fiecare comentariu si fiecare articol pe care le scriu sau le citesc.
    Si daca nu ma ajuta cu nimic in ceea ce priveste viata de zi cu zi, ma ajuta mult in ceea ce priveste profesia pentru ca orice postare scrisa sau citita imi elimina putin cate putin burnout-ul.

    • Robin Molnar 19 iulie 2015 la 21:37 - Raspunde

      “orice postare scrisa sau citita imi elimina putin cate putin burnout-ul.”. Exact!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.