Acum că ne-am răcorit cu Voiculescu

Este cazul să stăm și să cugetăm un pic la rece:

 1. Voiculescu a intrat în rahat și o să iasă peste vreo tei ani. Noi, între timp, o să rămânem tot în rahat.
 2. La cât de bine și de corect lucrează statul român, din toată recuperarea prejudiciului o să ne alegem fix cu un rahat. Ca și Voiculescu.
 3. Dacă nu suntem atenți, există riscul ca banii furați și apoi confiscați de la Voiculescu să fie furați iarăși, de prietenii lui Voiculescu.
 4. Voiculescu merge la răcoare cu 700 de lei pe lună bani de buzunar. Jumătate de țară n-are o sută de lei bani de buzunar, de căciulă. Ce facem, deci, în privința asta?
 5. Un deținut ne costă 2200 de lei pe lună. Până iese, Voiculescu ne mai face o gaură de zece mii de euro, cam cât să tratezi câțiva bolnavi.
 6. Oricum am privi lucrurile, caviarul mâncat de la gură nu se mai întoarce.
 7. Dacă Voiculescu, din banii furați, i-a ajutat și pe alții, putem spune că a făcut și lucruri bune? Că legea zice așa: “însușirea ilegală, pentru sine sau pentru altul, se cheamă furt”.
 8. Cât timp va scrie cărți, Voiculescu va fi liber și nu va ispăși nimic din pedeapsă, chiar dacă va fi încarcerat. Aceasta pentru că nimeni nu este încarcerat în lumea ideilor sale. Cretinii nu pot să înțeleagă asta. În lumea ideilor, în care Varanul se va cufunda, el nu va trăi în închisoare, ci în mediul academic.
 9. Nici Voiculescu, nici Mencinicopschi și nici restul condamnaților nu și-au pierdut titlurile onorifice sau profesionale. Ca și cum grațiile onorifice rămân și după pierderea onoarei. Ca și cum grațiile fecioriei rămân și după pierderea acesteia. În fine, să medităm un pic la faptul că, până acum, doar justiția i-a condamnat pe acești netrebnici, nu și mediul academic/ profesional.
 10. Acum, că Voiculescu a fost condamnat, care este statul juridic al celor 3,000 de hectare luate-n arendă în Insula Mare a Brăilei?
 11. Deși a fost condamnat pentru infracțiuni economice și nu mai are dreptul de a se implica în așa ceva, tot Voiculescu conduce Intact și Grivco. De ce?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.