Ăștia au făcut scut în jurul lui Năstase

Bag de seamă că PSD-iștii de marcă au făcut scut în jurul infractorului Adrian Năstase. Oricât de condamnabil mi se pare gestul lor, cred că îi înțeleg substratul: dacă el, Domnitorul, a căzut, ce șanse au ei să nu cadă?

Așa că s-au pus pe urzit o înscenare a unei improbabile sinucideri și toți pompează la greu intoxicări și minciuni și, într-o cârdășie fățișă, îl susțin pe Il Capo di tutti stomachi (Capul tuturor burților), până dincolo de limitele legii.

În primul rând, Năstase n-a primit încă titlul de pușcăriaș, pentru că poliția condusă de Ioan Rus nu se grăbește să ducă la îndeplinire mandatul judecătorilor. Apoi, nu doar că nu se grăbește, dar parcă și tergiversează punerea în aplicare a legii. Apoi, PSD-iștii de soi acționează în cor într-o destrăbălare a fărădelegii cum nu am mai văzut de ceva vreme: tot Ioan Rus îl sună pe condamnat, ministrul sănătății sună la ambulanță să mențină un echipaj blocat pentru că un porc are o înscenare de făcut, apoi medicii de la Floreasca, și ei PSD-iști de soi, care una fac și alta declară (dacă era grav, nu așteptau)…

Nu știu voi ce părere aveți, dar dacă ăștia pun un infractor condamnat definitiv deasupra legii, păi noi ca simpli cetățeni, ce șanse avem? Unde e respectul, până la urmă? Unde e onoarea? Ce fel de conducători sunt aceia care fug de justiție? Și ce fel de popor e acela care acceptă să pățească așa o rușine?

Ăștia știu că dacă pică Năstase, or să pice și ei, de cinstiți ce sunt. Ce naiba mai așteptăm?

P.S. Ioan Rus, ministrul de interne, trebuie să-și dea demisia, pentru infracțiunea de favorizare a infractorului, iar Victor Ponta trebuie să plece pentru că este un plagiator!

4 Comentarii

  1. joita lucian 27 iunie 2012 la 08:43 - Raspunde

    Ideea este ca se face presiune si pe cei care au de indeplinit acte de procedura …ca na nu orice infractor este vizitat de prim-ministru!

  2. Laurentiu 01 iulie 2012 la 01:08 - Raspunde

    Nu iti dai seama ca se alege praful daca pica asta? Eu am curajul sa afirm cu tarie ca tot el este capul USL-ului…fie ca e in libertate sau la mititica!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.