Ca părinte trebuie să înveți să-ți educi copilul

OK, unii părinți nu știu sau n-au învățat că trebuie să-și educe copiii. Sau nu le pasă de educația copiilor, ceea ce este mai grav. Dar cel mai grav este când părinții sunt indiferenți la acțiunile copiilor.

Mergeam pe stradă, la muncă, și o mamă mergea pe stradă, venind spre mine, alături de fiica ei de vreo 7 sau 8 anișori. No, nu știu despre ce discutau cele două, dar numai ce o văd pe fătucă cum își dă haina la o parte, să-i arate mamei ei că i-au mijit sânii.

Mă uit la reacția mamei ei. Nimic. Mă uit mai bine la reacția mamei ei. Nimic. N-o interesa. Am rămas prost. Mi-e și groază să mă gândesc ce-o să ajungă de copila aia.

2 Comentarii

  1. claudia 17 iunie 2010 la 23:08 - Raspunde

    Ca parinte trebuie intai sa te autoeduci si, dupa aceea, sa stii sa-ti educi copii. Uite exemplu: stam in masina si, langa mine, parcase un Passat. In ea erau doi soti, genul de cocalari. El a mers la un magazin, i-a adus ei o inghetata la cornet si-a plecat din nou. Ea, balena esuata, a desfacut inghetata, a aruncat ambalajul pe geam (a se retine: parcare eleganta, cu ronduri de verdeata, curata ca-n palma)si-a inceput sa manance. Ma uitam la tona de nesimtire + 3 randuri de gusi + antebrat gros ca piciorul unui om normal. N-avea treaba de nimic. Lumea ei incepea si se sfarsea cu inghetata care aluneca in burdihanul ei, revarsat sub torpedou. Grotesc! Ia incearca un exercitiu de imaginatie…crezi ca puii de balena vor arunca gunoaiele la cos? Eu nu cred.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.