Câteva faze…

 1. La ce e bună concurența. Acum o lună, la Kauflad Mărăști din Cluj o bucată de mango era opt lei. Acum două săptămâni băgat mango și la Carrefour Market Mărăști, la cinci lei și un pic, bucata. Ce să vezi? S-au ieftinit și la Kaufland, iar acum sunt la același preț, cinci lei și un pic.
 2. Cobor din troleibuz. În fața mea, un moș mergea încet. Încerc să-l depășesc. În momentul ăla moșul începe ă se beșească zgomotos, zemos și violent, de m-a pufnit râsul.
 3. Ăștia de la Electrica mă hărțuiesc. Tot la două luni, îmi dau scrisoare că mă debranșează. Deși plătesc în fiecare lună. Trebuie să găsesc o soluție de a plăti cu internet banking. Idei?
 4. Breaking news:; nimănui nu-i pasă de branduri. Deloc. Nimănui. Grow up. Lecțiile de branding pe internet sunt la fel de interesante cu o vomă. Fuck off.

6 Comentarii

 1. ocsike 28 februarie 2012 la 21:15 - Raspunde

  Electrica, eon si tembelfon eu platesc cu internet banking, mi-e ciudă că nu au si raavj-u… şi scrisoare am primit doar pentru ca am depasit termenul de plata cu 30 de zile.

 2. Denisa 28 februarie 2012 la 21:30 - Raspunde

  Şi eu tot cu internet banking, nu înţeleg ce soluţie cauţi. Adică io am Homebank de la ING, fac plata prin interfaţa lor, direct în contul Enel, număr factură, suma, cod client şi gata.

  • Robin Molnar 29 februarie 2012 la 21:56 - Raspunde

   Aha… Era să te întreb cu cine faci banking. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.