3 Comentarii

  1. Mihai Todor 24 mai 2008 la 10:23 - Raspunde

    Mah, stiu ca in principiu PSD-istii sunt cam cei mai nenorociti, dar, DAR… parerea mea personala este ca 90% din cei care fac politica in Romania sunt la fel (indiferent de partid), iar restu de 10% nu ocupa functii relevante, sau, chiar daca ar ocupa, ar fi trasi in os de restu\’.

    Stii cum e, politicienii sunt ca si popii si anume sunt intretinuti de o institutii care nu produc nimic, doar consuma ca si capusele. Si sunt convins ca e bine sa stai toata ziua cu dosul plantat intr-un scaun ca o buruiana intr-un ghiveci si sa iti vezi de hartiile tale care necesita o semnatura sau de \”slujbele cele sfinte\” fara de care lumea s-ar narui in timp ce banii iti curg in buzunar… Singura calitate de care ai nevoie ca sa ocupi o astfel de functie este tupeul (in cazul politicienilor); la popi nu stiu exact de ce calitate e nevoie pentru ca putini mai sunt aceia care isi fac meseria (daca poate fi numita asa) din credinta. Macar acestia din urma AU NEVOIE de o facultate pentru a isi ocupa functia.

    Astfel, eu nu vad sensul de a ma duce sa votez pentru ca nu am cu cine. Nu cunosc in nici un fel persoanele cu care pot sa votez si nu pot vota o persoana care nu se afla pe acele liste deci ce rost mai are?

    Chiar azi am vazut niste idioti care vasleau cu niste barcute prin Dambovita si de barcute erau atasate niste steaguri mari care faceau reclama la domnul \”Tender\” parca. Nu m-am obosit sa retin numele sau partidul. Sa ma scuze daca gresesc.
    Dar, indiferent de persoana, vreau sa imi spuna si mie, DIN CE BANI ii plateste pe nenorocitii aia care ard gazu\’ de pomana toata ziua in barcile alea???????

    Imi cer scuze de lungimea postului si ma opresc aici pentru ca nu mai are rost sa imi revars nervii pentru niste incompetenti.

    • Robin Molnar 24 mai 2008 la 11:22 - Raspunde

      😀 N-ai de ce să îţi ceri scuze. 😀

      Partidele, ca şi bisericile, obţin fonduri şi din sponsorizări, ambele instituţii după principiul: \”nu se ştie niciodată!\”.

      Eu sigur merg la vot. Desigur, aceasta este o chestie personală, intimă, şi, ca tare, nu pot sfătui pe nimeni ce să facă. Fiecare e liber să facă exact aşa cum doreşte, aşa cum percepe…

    • Mihai Todor 24 mai 2008 la 11:38 - Raspunde

      PS: tocmai a venit un idiot la usa mea in camin si a adus pliante si 4 mouse-pad-uri (cate unu\’ petru fiecare din noi). Pe mouse-pad scrie asa: in partea de sus avem "Idealul meu in viata e primarul cu mustata" (oarecum amuzant desi suna a manea…) si in partea de jos avem: "Tanase pentru Sase!" (sper ca se refera la sectorul 6).

      Alt idiot… Asta presupun ca e concurenta. Mai intreb o data, din ce bani s-au facut 400 (oameni) x 27 (camine) ~= 10 000 (mouse-pad-uri) ???
      Sincer, sper ca cifra e exagerata ca nu suntem asa de multi in Regie si sper ca nu a dat chiar la toti, dar…

      Oricum, eu am sa folosesc pad-ul, pemtru ca, la o adica, tocmai mi-am recuperat 0.1% din banii pe care ii donez lunar (de "bunavoie" si "nesilit" de nimeni) la stat si pentru ca e chiar bun!
      Asa ca folosesc aceasta ocazie pentru a va multumi domnule Tanase, oricine ati fi! Chiar aveam nevoie de un pad, mai ales daca nu dau alti bani pe el. Si mai doresc sa precizez ca nu am sa merg sa va votez, dar, puteti sta linistit ca nu va votez nici concurenta.

      Sunt curios totusi, in eventualitatea in care domnul Tanase va ajunge primar, va pava strazile din Bucuresti cu mouse-pad-uri?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.