City break de România

Destul de recent, a devenit o modă să te plimbi prin lume în weekend și să vezi diverse orașe, termenul turistic fiind de city break. Ei, și la noi devine din ce în ce mai cunoscut termenul de city break, destinațiile favorite ale conaționalilor fiind orașele mari din străinătate.

Vizavi și de ceea ce spunea Sebi aici, cred că o mai bună afacere pentru români ar fi dacă ar practica city break-ul de România, prin care să viziteze varii orașe din România, iar cine îmi spune că la noi n-ai ce vedea, este fie rău fie dezinformat. Sunt atât de multe lucruri care se pot vedea și la noi în țară! Voință și un pic de bani să ai, numai!

De exemplu, eu am început să-l practic din ce în ce mai des, și nu regret. Pentru că avem o țară frumoasă.

Voi ați fi dispuși să vă petreceți concediul bătând țara în lung și-n lat?

4 Comentarii

 1. ciresica 11 septembrie 2011 la 10:13 - Raspunde

  Si da si nu. Eu prefer sa merg o saptamana undeva si sa ma relaxez. Pentru mine astfel de escapade sunt prea obositoare. De aia nu imi plac concediile in care ma plimb din oras in oras.
  Dar asta este doar punctul meu de vedere

  • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:45 - Raspunde

   Apăi da, dacă numai te plimbi, poate fi obositor.

 2. Ana 11 septembrie 2011 la 13:27 - Raspunde

  Nu sunt genul care sa viziteze ca sa vada ceva. Eu vreau sa fac ceva. De-aia mi-a parut rau ca am trecut repede prin Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute – ar fi fost super tare o plimbare cu telecabina pe deasupra orasului! Asta am retinut eu din orasul ala si de-aia mi-a placut. Ah, si m-a mai impresionat placut faptul ca am trecut pe langa un spital care cel putin la exterior arata bine. Cumva, imi da un sentiment de siguranta chestia asta. Spre deosebire atunci cand vad spitale cu de tencuiala picata + geamuri sparte + biserica in curte (ca un fel de Dumnezeu sa va ajute, ca noi n-avem cu ce).

  • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:47 - Raspunde

   Foarte tare! Nu știam, trebuie să o văd și eu într-o zi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.