Corul Armatei Roșii vine în România?!?

 • Probabil că femeia aceasta a leșinat din cauza prestației spectaculoase a Armatei Roșii
 • Recunoașteți melodia? În zonele ocupate, Armata Roșie s-a apucat să omoare civili, trăgând la întâmplare în oras, și asta nu doar o dată
 • Fetei probabil nu i-a plăcut muzica pe care Armata Roșie i-o cânta
 • Acestor ucrainieni, Armata Roșie le-a cântat la MLRS Grad

Corul Armatei Rosii (The Red Army Choir), sub conducerea generalului Viktor Eliseev, va putea fi admirat pe 21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca , iar la Sala Palatului din capitala pe 22 si 23 septembrie in cel mai frumos spectacol de muzica si dans din lume. Pe langa programul artistic de exceptie, publicul spectator va beneficia de numeroase surprize muzicale.

Dintr-un comunicat de presă

Mie, prezența Corului Armatei Roșii în România mi se pare o insultă adusă memoriei tuturor românilor uciși sau deportați și nu cred că un act muzical, oricât de bun, poate șterge suferința pe care Armata Roșie, cu sau fără cor, ne-a pricinuit-o.

Mi se pare inacceptabilă prezența lor în România, în condițiile Războiului din Ucraina, în condițiile războiului din Georgia, în condițiile războiului din Cecenia, în condițiile ținerii sub ocupație a unei părți din Republica Moldova și în condițiile în care Rusia a sprijinit regimul criminalului de război pe nume Slobodan Miloșevic.

Cum ar, de exemplu, să vină acum să ne cânte și Corul Celu-i De-al treilea Reich? Sau Filarmonica Wermacht? Sau, că tot am vorbit recent despre legionari, cum ar fi să ascultăm un concert de colinde în care să fim încântați de folclorul legionar, cu unguri spânzurați, cu români decapitați și cu inocenți manipulați?

Ne-am pierdut complet mințile? Vrem să vină bulă de Putin la un ceai la Cotroceni, cu bombardierele sale, după cum înalți oficiali ruși ne-au promis?

Nu se poate așa ceva, este inacceptabil!

Sursele originale  ale fotografiilor nu le-am putut găsi.

2 Comentarii

 1. Atti 04 septembrie 2015 la 18:09 - Raspunde

  Eu zic sa nu incurcam un show cu politica.

  De ce?

  Pana ce un cor al armatei rosii e in stare sa cante Sweet Home Alabama, totusi, mai este ceva speranta pentru lumea asta de rahat.

  • Robin Molnar 29 septembrie 2015 la 21:33 - Raspunde

   Câteodată sunt prea rațional, am acest defect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.