Cum e cu aventurile de o noapte?

Rulează pe televizor o reclamă a celor de la Nescafe, în care spune că trebuie să te pregăteşti pentru momentul când o aventură de o noapte se transformă într-o aventură de o viaţă. Un rahat cu mac, adică.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar la mine o aventură de o noapte este fix atât şi nimic mai mult. Cum să explic? Principial, este ca şi cum aş merge la un restaurant chinezesc şi aş încerca unul – două feluri de mâncare. Altădată încerc altele. Şi aşa mai departe. Prin asta spun că dacă vreau să încerc ceva nou, o fac. Dar şansele să-mi găsesc felul de mâncare favorit, unicul, sunt destul de mici, aproape inexistente, spre nule.

Ba chiar, cred că ar fi o greşeală să mă arunc aşa cu capul înainte. Am zis că încerc cea nou. OK, încerc. Dar mă opresc la atât. În schimb, mi se pare firesc ca o aventură să aibă şanse să devină mai mult, mult mai mult. Câtă vreme nu este de o noapte.

Voi ce părere aveţi? V-aţi căsători cu partenerul/ partenera unei aventuri de o noapte?

10 Comentarii

 1. Ana 20 februarie 2010 la 17:56 - Raspunde

  eu nu m-as casatori. punct.

  si cu grija cu aventurile de-o noapte. ca nu se stie cu ce \”surprize\” :gah: vine \”felul nou de mancare\” 👿 si cum se transmit.

  • Robin Molnar 21 februarie 2010 la 07:05 - Raspunde

   =D Logic. Nu ştii pe unde a mai umblat cratiţa sau, în cazul fetelor, lingura. =D

   • Ana 21 februarie 2010 la 14:36 - Raspunde

    Nu e vorba doar de asta. Pot sa se arda si cei suficient de responsabili incat sa se gandeasca sa dea 6.63 lei pe o cutie de \”inghetata antarctica\”[b][color=red][*][/color][/b]

    Mai exista si boli care se pot lua prin schimb de saliva sau simpla atingere. D-aia e bine sa stii cate ceva despre persoana respectiva.

    [b][color=red][*][/color][/b] Ca sa explic ce e cu inghetata antarctica. E inghetata aia care are logoul intr-un dreptunghi cu colturile rotunjite. Exista multe magazine/ chioscuri care au cutii frigorifice cu asa ceva prin Bucuresti. Una din ele am vazut-o la metrou la Stefan cel Mare. Pana in octombrie anul trecut eu nu mai fusesem de multisor pe acolo. Atunci am observat lada frigorifica albastra. Dar de departe eu imi imaginasem ca vad [url=http://condomunity.com/wp-content/uploads/durex-extra-safe-3.jpg]altceva[/url] pe ea.

    • Robin Molnar 22 februarie 2010 la 02:20 - Raspunde

     =D Amu fiecare vede ce-l interesează, nu? =D Sincer să fiu nici măcar nu ştiu cât costă o cutie. Le iau de la supermarket şi nu mă interesează preţul. =D

 2. TNH 20 februarie 2010 la 17:56 - Raspunde

  Eu nu ştiu, nu mi-am pus niciodată problema asta pentru că n-am de gând să mă complic cu aventuri de-o noapte. =D

  • Robin Molnar 21 februarie 2010 la 07:06 - Raspunde

   =D Păi no, eşti foarte înţeleaptă. Oricum, nu pierzi nimic. =D

 3. ciresica 21 februarie 2010 la 00:39 - Raspunde

  daca printr-un miracol se infiripa ceva intre noi poate se pune de o relatie, dar casnicie? deja este prea mult!

  • Robin Molnar 21 februarie 2010 la 07:07 - Raspunde

   =D De ce nu? =D N-ai avea încredere, sau cum? =D

 4. ciresica 21 februarie 2010 la 15:09 - Raspunde

  pai…pentru ca deja m-as gandi undeva departe. de obicei aventurile de o noapte nu au o finalitate. si am avut 3 experiente de acest gen- nu ca as regreta 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.