4 Comentarii

 1. TNH 21 decembrie 2010 la 01:12 - Raspunde

  Corect, nici n-au cotizat, nici n-au grijă de copii. Multe femei cumpără lapte praf, scutece şi jucării din indemnizaţia de mamă, că nu le ajunge alocaţia, iar unele zdrenţe fumează zilnic câte un pachet de ţigări şi se fac praf la crâşma satului sau acasă cât de des posibil. Asemenea oameni ar trebui decăzuţi urgent din drepturile părinteşti, iar copiii lor ar trebui daţi unor oameni care chiar i-ar iubi şi i-ar creşte decent. Numai că ce să-i faci, Protecţia Copilului e o glumă bună.
  Şi dacă la ţară nu ai lemne, nu ştiu ce să mai zic. Când bunicii mei n-au avut bani de lemne, au tăiat trei salcâmi din capătul grădinii şi au rezolvat problema. Dar stai, asta înseamnă efort.

  • Robin Molnar 21 decembrie 2010 la 09:05 - Raspunde

   =D Păi da, numai că povestea asta este ca aia cu drobul de sare.

 2. Hubba Bubba 30 ianuarie 2011 la 21:53 - Raspunde

  Sunt de acord cu ce zici tu si din pacate problema asta e intalnita foarte des pe la noi DAR.. tu chiar crezi ca la tara poti trai OK cu alocatiile alea? Ne referim strict la alocatii, nu cred ca daca mama nu a muncit inainte, primeste totusi indemnizatie, asadar: cat e o alocatie? 45 de lei? Ori 2, asta face 90 de lei. Cate zile poti hrani, incalzi s.a. doi copii de 90 de lei? Repet, nu le vin in aparare, departe de mine gandul, dar mi se pare totusi exagerat sa spui ca la tara poti trai ok cu 90 de lei, cu tot cu gradina plina de legume si alte cele.

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2011 la 23:02 - Raspunde

   Femeia avea ăia șase milioane de la stat pentru ambii copii. Da, cu 1200 de lei la țară poți trăi decent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.