Cum verifici o mașină adusă din State?

Zoso remarcă bine, din ce în ce mai mulți samsari de mașini aduc autoturisme lovite în SUA și le vând în Europa ca noi sau ca ne-lovite, folosind un istoric fals. Din fericire, există o soluție foarte la îndemână, iar soluția se cheamă CarFax.

Dacă sunteți serioși în a achiziționa un autoturism și suspectați că a fost adus din SUA, sau acesta nu are niciun istoric în Europa, deși ați verificat la dealer, este suficient să-i cereți vânzătorului să vă comunice VIN-ul mașinii, adică seria caroseriei, să intrați pe site și să vă uitați.

În talonul românesc VIN-ul este trecut la litera/ rubrica E, deci este standard și seamănă cu cel din SUA, fiind un format internațional, universal valabil (cu mici excepții, dar nu aducem mașini din Burkina Faso, de exemplu). Asta vă spun așa, ca să știți după ce să vă uitați.

Pur și simplu, introduceți VIN-ul pe site-ul CarFax, selectați câte mașini doriți să verificați – costul diferă, mai multe este mai ieftin per mașină! – activați contul și gata.

CarFax deține informații despre toate vehiculele rulate în SUA și este singura sursă legală valabilă în Europa. De unde știu asta? Păi, neoficial am testat și eu produsul acesta, ca să văd cu ce se mănâncă și, ca atare, am încredere absolută în el.

Chiar știe toate mașinile din SUA. Toate-toate. Dacă au avut accident, acest website sigur știe, pentru că din asta trăiește, din informații reale, precise și actuale. De asta și costă bani, pentru că informațiile precise au o valoare comercială. Riști sau plătești, tu alegi.

Eu vă recomand CarFax cu toată încrederea.

P.S. CarFax vă spune nu doar dacă mașina a fost lovită, ci și cum a fost întreținută, gen: dacă s-au schimbat consumabilele la timp, câți kilometri s-a mers cu ea în fiecare an etc. Vă spune tot, adică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.