10 Comentarii

 1. @lin@ 14 octombrie 2010 la 09:38 - Raspunde

  ca sa nu mai vorbim de cei ce il vor inapoi pe ceausescu. =O
  Nu imi dau seama de ce romanii cred ca, daca cineva ii comanda, o duc mai bine. Dar voi ("voi" spus in general) chiar nu sunteti in stare sa va cereti drepturile si sa va respectati indatoririle???
  Sunt atatea tari care au crescut foarte mult in momentul in care au introdus democratia (Germania!), si nu inteleg cum romanii vor sa regreseze(? ma scuzati dar mai uit din cuvinte)

  • Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 19:57 - Raspunde

   =) Nu putem, totuși, să ne comparăm cu Germania. =) Ăia au coloană și nu stau capră. =)

 2. lupeneanul 14 octombrie 2010 la 11:11 - Raspunde

  nu ai inteles nimic my friend, desi ti-am mai spus odata. oamenii au nevoie de modele pentru a le urma. miahi I sau asr radu is de un milion de ori mai buni decat base sau iliescu ca si modele. daca toanta aia fura in direct, ce vrei sa faca oamenii, fura si ei, daca javra ordinara injura si loveste la tv, ce vrei sa faca oaemnii, injura si lovesc si ei.
  conducatorii de acum sunt incompetenti. habar nu au ce se manaca politica si conducerea unei tari. poi si daca am trage la sorti un presedinte,un premier si 10 ministri tot ar iesi mai buni ca astia.

  o sa vezi ca o sa ne scoatem singuri din kkt, dar asta numa dupa ce o sa avem un conducator care o sa ne lase sa facem asta.

  • Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 20:01 - Raspunde

   =D Permite-mi să nu cred că liderii sunt problema, ci oamenii. Liderii sunt aleși dintre oameni. =D

 3. Catalin 14 octombrie 2010 la 14:29 - Raspunde

  …ma intreb, la ce ma mai pot astepta de la concetatenii mei, care nu au inteles nimic din faptele istorice sau/si din comportamentul acelora pe care ii propun drept modele?
  Mihai I este si va ramane un tradator de neam si un ofensator al uniformei militare.Si-a tradat Maresalul si soldatii, si-a tradat taranii si muncitorii.A fugit precum o naparca si apoi a revenit in tara clamand recuperarea averii, desi declarase public ca nu va solicita retrocedarea imobilelor si a domeniilor – nici un cuvant nu si-l poate mentine.
  Radu Duda este un parvenit, ajuns la gradul de colonel in rezerva precum Fat-Frumos, crescut intr-o zi cat altii in zece ani!
  Doctor in stiinte militare, desi actor de meserie, fara sa fi calcat pe vreun teatru de lupta, reprezentant al Romaniei din motive politice si carieristice (ca sa nu spun in cautare de relatii pentru implinirea scopului de a parveni!).
  Ce putem cere de la un ins fara coloana vertebrala, care a profitat de senilitatea unui tradator de tara, pentru a incalca Legea succesiunii la tron, o lege care oricum nu mai poate fi aplicata intr-o REPUBLICA;caci legea salica este inca in vigoare, aceasta nefiind abrogata de catre Casa Regala, cu incuviintarea Tarii.
  Monarhia este o forma de guvernare derizorie – oamenii de rand o confunda cu vremea lui Mircea cel Mare sau a lui Stefan cel Sfant, barbati care au sangerat pe campurile de bataie ale plaiurilor stramosesti.
  Aici, trebuie sa fiu de acord cu domnul Molnar:in ziua de astazi, numai "prostituatii" pot si solicita revenirea la monarhie, fie aceasta si "constitutionala".

 4. lupeneanul 14 octombrie 2010 la 16:51 - Raspunde

  @catalin

  Miahi I a fost fortat sa plece din tara, altfel il executau comunistii. nu si-a tradat maresalul. maresalul a vrut sa incalce o conventie atacand rusia. romania trebuia sa atace rusia doar ca sa elibereze basarabia, dar antonescu a vrut sa mearga mai departe.
  oricum nu cred ca poti compara clasa politica de atunci cu clasa politica de acum.

 5. Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 20:03 - Raspunde

  [quote=Catalin]
  [b]Mihai I este si va ramane un tradator de neam si un ofensator al uniformei militare.Si-a tradat Maresalul si soldatii, si-a tradat taranii si muncitorii.A fugit precum o naparca si apoi a revenit in tara clamand recuperarea averii, desi declarase public ca nu va solicita retrocedarea imobilelor si a domeniilor – nici un cuvant nu si-l poate mentine.

  Radu Duda este un parvenit, ajuns la gradul de colonel in rezerva precum Fat-Frumos, crescut intr-o zi cat altii in zece ani! Doctor in stiinte militare, desi actor de meserie, fara sa fi calcat pe vreun teatru de lupta, reprezentant al Romaniei din motive politice si carieristice (ca sa nu spun in cautare de relatii pentru implinirea scopului de a parveni!).[/b][/quote]
  Subscriu!

 6. Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 20:09 - Raspunde

  =) [quote=lupeneanul]@catalin

  Miahi I a fost fortat sa plece din tara, altfel il executau comunistii. nu si-a tradat maresalul. maresalul a vrut sa incalce o conventie atacand rusia.[/quote]

  Văd că ai citit tu câte ceva. Dă-mi voie să completez:

  – Mihai I i-a adus pe comuniști la putere, întrucât a fost prea laș ca să acționeze ferm.
  – Dinastia Hohenzollern-Sigmaringen a primit avere ca să vină să guverneze țara. Carol al II-lea și Mihai I s-au tras pe fund. La propriu.
  – Îl executau? Poate. Dar măcar avea coloană, lucru care le-ar fi dat dreptul urmașilor să se simtă regali. Ai idee câți oameni au murit pentru țara asta și câți, încă, alții au murit de mâna comuniștilor?
  – Crezi că momentul 23 August 1944 a fost bun, sau rău?

 7. lupeneanul 15 octombrie 2010 la 10:42 - Raspunde

  se putea si mai rau. da, atunci au fost adusi comunisti prima data la putere, da nu singuri, ci intr-o coalitie din care mai faceau parte 3 partide foarte mari din romania.

  eu zic ca a facut bine. germania pierdea oricum razboiul si noi riscam sa fim ocupati de rusi si sa fim inclusi in URSS. atunci nu se stia in ce urmeaza sa se transforme comunismul. pentru un pusti de 20 de ani eu zic ca a avut destula coloana…

  • Robin Molnar 17 octombrie 2010 la 10:42 - Raspunde

   =D Mi se pare demn ca un rege să se sacrifice pentru țară. Inclusiv să moară pentru ea. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.