Dacă aș fi eu ministrul de finanțe…

No, norul de cenușă cică va ajunge astăzi deasupra României. Mi-e frică de mor. Nu. Mi se cam fâlfâie. Dar am zis că să citesc știrile pe internet, să nu fiu, ca de obicei, în urmă cu știrile. În fine, am citit câteva articole pe subiect. Ei, și m-a lovit.

Eu, dacă aș fi ministrul de finanțe, aș anula TVA-ul la tratamentele pentru bolile mintale. Ia uitați voi haluri de comentarii:

Ne-o meritam cu totii si chiar cu mult mai rau decat atat. Cu siguranta asta este doar inceputul sfarsitului. Apropo, stie cineva ce s-a mai intamplat cu ‘experimentul’ LHC??? Dar cu arma megasonica a coreenilor si cu celelalte ‘mari gaselnite’ ale puterilor militare???? Cam p-atunci a inceput sfarsitul: intensificarea cutremurelor, tsunami, incalzirea globala, desprinderea ghetarilor din calota glaciara, eruptiile vulcanice, norii de cenusa…. Oricum, decat o existenta intr-o lume AMPUTATA de mai marii SCELERATI ai lumii ‘moderne’, mai bine HAI PA. V-am pupat pe portofel!!!!

Răspunsul meu?

– Hai pa! Mori!

Sau:

Sa vedeti voi pretenarilor ce scutureala vine dupa tulburarile astea… nu una, in toata lumea, si cel mai probabil asta va fi una din multiplele cauze ale viitorului cutremur ce va afecta si Romania.

Răspunsul meu?

– Simt că tu ești mereu afectat de cutremure.

Doamne, avem mulți paranoici care umblă liberi pe net. Trebuie să facem ceva în privința asta și să-i ajutăm că altfel, în câțiva ani, doctorul Hâncu (ăla de zicea de ceva cutremur) ajunge președinte.

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 17 aprilie 2010 la 08:05 - Raspunde

  Eh, asta se întâmplă dacă părinții își lasă copii prea mult în fața TV-ului…

  • Robin Molnar 17 aprilie 2010 la 13:04 - Raspunde

   =D Sau dacă părinții nu se tratează la Zam sau Socola. =D

 2. Molnar Bianca Andreea 19 aprilie 2010 la 00:43 - Raspunde

  Ii apuca tremuriciul.
  ahahahaha =D

  • Robin Molnar 19 aprilie 2010 la 01:03 - Raspunde

   =D Ești blândă și înțelegătoare ca de obicei. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.