9 Comentarii

 1. Victor 10 iulie 2012 la 20:27 - Raspunde

  Ţara-i dusă de transnaţionali. Pigmeii care-o fac pe şmecherii din guvernări , parlamente şi cotrocene ( un catalog de nulităţi, începând cu puii de prusaci decoraţi de Stalin pentru continuarea trădării , cu bună ştiinţă, din 39 , după ce sute de mii de români au rămas coaste albe de la Vena, Budapesta şi până la Curilile sălbatice).
  Mintea opincarilor este d’acu luminată de Legea Timpului, când ei sunt la un nivel mai sus decât câpuşele seculare şi baistrucii lor.
  Las’să se pape vermii ăştea unul pe altul. Vor fi mai puţini cu lingura…

  • Victor 12 iulie 2012 la 00:14 - Raspunde

   Autorului. Merci. Rog să-mi iertaţi şi următoarea…
   Noi, românii de frontieră demult vorbeam cu sine însăşi. Norocul nostru c’ a apărut radioul şi TV ( cum zicea tata, care ca prin minune a scăpat de plutonul de executare sovietic – заградительный отряд , prin Carpaţi) .
   Ochiul pe rus. Şi vei şti când te vinde dinou neamţul prin slugile lui din neamul nostru… Despre cei care s-au deprins să fie vânduţi , rusul ( o adunătură de nomazi civilizaţi de instinctul de supravieţuire ) spune: “…страны непуганных идиотов…”. Nici nu mă doare. Noi ştim cum să ne apărăm urmaşii de marionetele moderne. I’am trimis robi prin Canade, Italii… Şi fac faţă !
   Mie’mi rămâne… Cu barosul ! În VIP-ere şi TV care reclamă nulităţile ăstea…
   Cer pardoane.

  • Robin Molnar 18 iulie 2012 la 07:53 - Raspunde

   Noi vom plăti.

 2. alunelu 10 iulie 2012 la 23:44 - Raspunde

  Urmand firul gandirii suspendacilor, propun sa-l suspendam pe Crin. Avem deja motive: http://alunelu.posterous.com/solicit-suspendarea-din-functie-a-presedintel

  • Robin Molnar 18 iulie 2012 la 07:53 - Raspunde

   Ar trebui să introducem procedura suspendării rapide, cu fine și săpun.

 3. Ciresica 11 iulie 2012 la 11:00 - Raspunde

  Tu oricum esti extrem de subiectiv in privinta acestui subiect.
  Nici base nu e un sfant. Sa fim seriosi. In orice moment astept sa apara o chestie de acest gen care sa il distruga si mai mult.
  Din punctul meu de vedere se intampla 2 chestii: pe de o parte elimina orice sursa pdl-ista, dar pe de alta parte usl-ul pune stapanire pe tot ce misca: guvern, parlament, etc.
  Sper doar sa dispara base din peisaj. Atat

  • Robin Molnar 18 iulie 2012 la 08:04 - Raspunde

   Eu sunt de acord ca Băse să plece, dar nu sunt de acord să ia și constituția cu el, când pleacă…

 4. Iustin 11 iulie 2012 la 13:43 - Raspunde

  @Cireşica: De ce să dispară doar băse? Sper să dispară toţi (dar asta e un fel de “american dream”, trebuie să dorm bine de tot ca să visez la aşa ceva).
  @Robintel: frumos scris. nu eşti singur, doar că majoritatea celor care sunt de acord cu tine nu îşi exprimă sub nici o formă nemulţumirile, cred. Legat de intelectuali, nu cei din jurul tău, dar cei din jurul meu aşteaptă referendumul să-l suspende pe Băsescu.
  Eu am o singură…curiozitate: de ce încă este Ponta prim-ministru? având în vedere că a fost dovedit plagiatul, este considerat totuşi, demn şi competent?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.