De ce nu e bine să-ţi înşeli bărbatul

Nu ştiu ce atenţionări să fac în legătură cu acest articol. Doamnele şi domnişoarele ar spune că sunt un porc nesimţit, şamd. Nu vreau asta. Cert este că ăsta este genul de articol pe care nu credeam niciodată că-l voi publica pe blog. Nici nu vreau să se creadă că sunt un vreun fel de Sandra Brown în varianta masculină.

[…] Mă întâlnisem cu ea înainte de sărbători. Eram singuri pe hol. Avea nişte acte în mână şi părea a se gândi la ceva. Fiind femeie măritată o salut respectus:

– Sărutmâinile. Sărbători fericite!

Mă vede. Roşeşte. Zâmbeşte. Şi-mi răspunde:

– Bună.

M-a cam luat prin surprindere faza asta şi felul în care mi-a răspuns la salut. Nu neaparat ceea ce a spus ci felul în care a făcut-o. Mi-am zis că poate e nu e nimic. Ciudat este că ea roşeşte de fiecare dată când mă salută, cu atât mai mult cu cât ne despart vreo 5 ani, soţul şi copilul ei. Cum mergeam eu afundat în problemele mele încep să-mi aduc aminte diverse faze cu ea.

O dată intru într-un magazin să-mi iau ţigări. Acolo era ea cu fetiţa. O salut. Roşeşte. Îmi răspunde zâmbind. Vine rândul ei să comande. Se pierde. Nu ştie ce să spună. Parcă uitase de ce a venit acolo. Noroc cu fetiţa care-i spune…

Abuzez de faptul că-mi evita privirea şi-i scanez formele surprinzător de frumoase. Îmi era evident că nu-i sunt indiferent. Ba din contră. Simţeam că are o slăbiciune pentru mine. Privindu-i formele prin rochia suţire de in şi fără mâneci mi-am dat seama că am o slăbiciune pentru rochiile de in. Pielea ei era extrem de îngrijită şi de netedă. Mă atrăgea ca un magnet. Atunci am început să-i pun gând rău.

Ne întâlneam întâmplător şi aveam discuţii banale cu două maxim trei replici. Îmi dădeam seama că felul meu natural de a mă comporta cu ea o înnebunea. Pur şi simplu eram eu şi ea încerca să se echiveze. O simţeam. O simţeam după felul în care mă privea, după felul în care îi tremura vocea sau după felul în care îmi evita privirea.

Pe de-o parte pe mine mă distra acest joc. Pe de o alta mi-era teamă că va veni o zi în care să nu-mi mai pese că e măritată şi cu un copil. Ştiam că acest joc nu putea dura la nesfârşit. Dar ea mă atrăgea în el prin orice gest mărunt al ei care o trăda. Se trăda singură…

[…]

Şi-apoi ne-am întâlnit din nou. Aveam treabă cu ea şi o caut la birou. Şi o găsesc. Nu era singură. Îmi spune că momentan nu mă poate ajuta şi că să revin pe seară când se mai eliberează. Atunci, pentru prima dată, nu s-a dat de gol. Pentru că nu era singură în birou.

[…]

Ajung în faţa biroului. Bat la uşă. Îmi spune:

– Intră.

– Bună seara. Ştiţi, cu problema mea.

– Bună. Spune.

Ea stătea la calculator afundată într-un document Lotus Symphony. Mă rog, în felul acesta încerca să-mi evite privirea. Fiind în spatele ei am simţit cum devine încordată, cum roşeşte şi cum se pierde. Săraca, nici nu mai ştia să scrie. Şi uitase de ce venisem eu. Şi îmi spune:

– Doamne ce obosită sunt…

Îi privesc gâtul gol. Şi în timp ce-i spuneam că munceşte prea mult încep să-i fac un masaj. Ea stătea pe scaun şi tremura în mâinile mele. Şi mă întreabă:

– Ce faci?

– Excelent, îi răspund.

Căldura mâinilor mele şi felul în care o atingeam au făcut-o să se piardă. Privea spre monitor, fără însă a-l vedea… Tremura toată. Cu o voce tremurândă şi plină de emoţie şi dorinţă îmi spune:

– Ştii, eu sunt o femeie măritată şi la casa mea…

– Nici n-am pretins altceva, îi răspund.

Se dăduse de gol în faţa mea. Acum era complet vulnerabilă şi nu se putea apăra. Şi încep să o sărut pe gât. Ea îşi dă capul înspre stânga, pentru a-mi uşura munca. În liniştea din birou simt cum începe să respire sacadat şi cum îşi încovoaie spatele, ridicându-şi sânii. Şi în timp ce o sărutam pe gât încep să îi masez sânii mici. Când i-am atins sânii a tresărit şi mi-a spus cu o voce tremurândă:

– Te rog nu.

– Nu mă vrei? O întreb eu.

Ea nu-mi răspunde. Nu ştia ce să mai răspundă. Trupul ei era ca o plastilină din care eu puteam să fac ce vreau. Eram zeul ei şi o dominam într-un fel din care ea nu avea scăpare. Aproape plângând mi-a spus:

– Măcar închide uşa cu yala.

Fără gesturi bruşte mă îndepărtez de ea şi închid uşa. O vedeam tresărind la fecare pas al meu iar respiraţia ei devenea din ce în ce mai rapidă. Îmi era extrem de clar ce avea să urmeze. Eram singuri în toată instituţia la o oră destul de târzie, ţinând cont că se apropiau sărbătorile şi toată lumea era acasă.

Ajuns lângă ea încep să-i masez mâinile şi umerii şi să o sărut fără grabă pe gât, plimbându-mă dintr-o parte în alta. Când o sărut pe ceafă tresare şi oftează împingându-şi sânii înainte şi muşcându-şi buzele. Simţeam cum devine din ce în ce mai tensionată, ca un vulcan gata să erupă…

[…]

O simţeam suferind încercând să nu facă niciun zgomot în timp ce-mi făceam hatârul cu ea. Îi simţeam fiecare muşchi, fiecare zvâcnire. Era sclava mea iar eu o dominam. Senzaţia asta de putere mi-a plăcut dintotdeauna.

Atunci am remarcat că evita să mă privească cum stătea ea aplecată peste birou. Mi-am dat seama că o parte din ea regretă ceea ce se întâmplă aşa că mi-am spus că măcar să o fac să merite. Nu ştiu de ce dar suferinţa şi plăcerea ei, dualismul ăsta, mi s-a părut extrem de sexi.

[…]

Fiindcă sunt, totuşi, băiat finuţ, am terminat-o într-un hal cred eu unic pentru ea. Mi-am zic că merită un orgasm bun la atâtea mustrări de conştiinţă. Pentru mine era simplu. Ştiam ce vrea de la mine: doar sex. Dragoste are acasă. Iar pentru mine ea era doar o bucată de carne şi nimic mai mult. Iar ea şi-a dat seama de asta.

[…]

Am lăsat-o plângând. De fapt plângea şi-mi zâmbea. Nici până astăzi nu mi-am dat seama care era faza.

***

De asta nu este bine să-ţi înşeli soţul, pentru că rişti să ajungi pe mâna unuia ca mine care vede în tine doar o apetisantă bucată de carne de care va profita ca un lup flămând. Poate că îi va părea rău, dar este un timp pentru toate, iar timpul conştiinţei nu este atunci când el profită de tine.

Poate că am fost un porc. Sau poate că i-am oferit cel mai frumos cadou de Crăciun. E discutabil. Ştiu, însă, că i-am oferit ceea ce ea însăşi cerşea de la mine, prin fiecare gest mărunt pe care-l făcea, prin toată fiinţa ei. Prin faptul că i-am arătat că încă este frumoasă şi dorită. Şi totuşi, ea ştie că pentru mine a fost doar o altă bucată de carne. La fel ca oricare alta.

40 Comentarii

 1. 314ra2 11 ianuarie 2009 la 20:09 - Raspunde

  ❓ ❓ ❓ are copil ❓ ❓ ❓

  • Robin Molnar 11 ianuarie 2009 la 20:15 - Raspunde

   :woohoo: Nu este vorba despre D. :woohoo: Ea n-are. :woohoo: Adică nu ştiu. N-am mai vorbit cu ea de aproape un an. 😀 Şi nici n-as vrea să-mi răsucesc singur cuţitul în rană. :woohoo: După cum spuneam tanti din poveste a fost doar o bucată de carne. Fără alte detalii. :woohoo:

 2. 314ra2 11 ianuarie 2009 la 20:27 - Raspunde

  Problema mea este ca au fost mai multe D-uri asa ca … detalii tinere proletar

 3. cipoc 12 ianuarie 2009 la 05:56 - Raspunde

  si care era partea aia care nu era buna? :whistle:
  de unde citesc eu vad numai parti bune:D

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2009 la 06:05 - Raspunde

   😀 Partea care nu era bună este de natură psihică şi are legătură cu mustrările de conştiinţă şi cu faptul că s-a lăsat folosită… 😀

 4. 314ra2 12 ianuarie 2009 la 13:02 - Raspunde

  Si cine este totusi ?
  Sa stiu si eu ce nume dau la ziar. Un indiciu ceva ?!?! si lucram de la el.

 5. Mihai Todor 12 ianuarie 2009 la 17:11 - Raspunde

  Haide bre, mai lasa-ne cu fanteziile 😛

  Pastreaza-le pentru bestseller 😆

 6. Mihai Todor 12 ianuarie 2009 la 18:24 - Raspunde

  Ar trebui sa te apuci sa scrii o carte ca vad ca le ai 😛

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2009 la 18:40 - Raspunde

   :woohoo: Mersi, mersi… Poate într-o zi… :woohoo: [A se observa rima!] 😀

 7. Laura S 16 februarie 2009 la 19:57 - Raspunde

  si mie mi-a placut textul.
  Dar eu zic invers, ea s-a folosit de tine. Are sot, are copil, dar lipseste ceva din acea relatie, exista un gol pe care din cand in cand il umple cu cei ca tine care cad prada farmecului ei.
  Ce zici de asta?
  O femeie nu-si inseala sotul doar de placere…asa cred eu. Exista niste lipsuri. Poate acasa numai exista dragostea despre care zici.
  Si in casnicia mea exista niste goluri maaari. 🙁

  • skywalker 16 februarie 2009 la 20:44 - Raspunde

   asta inseamna ca ai motive sa iti inseli barbatul? ❓ ❓

   • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 07:06 - Raspunde

    @skywalker

    Cred că fiecare om e cu viaţa lui. :whistle:

  • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 07:06 - Raspunde

   @Laura S

   Îmi pare rău să aud asta. Se prea poate ca ea să se fi folosit de mine, nu zic nu. Şi nici nu regret asta. 😉 Şi eu am dreptul de a fi fericit, măcar pentru câteva clipe… Şi am fost, ar trebui să mint să spun că nu… 😀 Din punctul meu de vedere şi ea a umplut un gol, aşa că e bine.

 8. Laura S 17 februarie 2009 la 08:00 - Raspunde

  asa mai merge, v-ati simtit amandoi bine si atat. Amandoi aveti dreptul de a fi fericiti; si ea deasemeni, chiar daca numai pentru cateva clipe si chiar daca este casatorita. Motivele le stie doar ea, nu suntem noi in masura sa judecam.
  Pe mine m-a deranjat ca ai spus ca te-ai folosit de ea ca de o bucata de carne.

  Si pt skywalker
  Nu sunt de acord cu inselatul, dar daca cel de langa tine nu vrea sa te asculte cand apar problemele, daca nu te-a mai atins de luni de zile si in schimb iti ofera doar zile amare, ce-i de facut?
  O viata avem, ce urmeaza dupa…nu se stie. Asa ca s-o facem frumoasa, bineinteles fara regrete apoi.

  Ce parere aveti?

  oricum imi place blog-ul tau Robin, voi mai intra pe aici.

  • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 08:17 - Raspunde

   Legat de partea cu carnea ţin să spun că era o chestie reciprocă. Şi eu eram, la rândul meu, doar o bucată de carne pentru ea… 😀 Nu mă deranjeză… 😀 Câtă vreme ceea ce aveam era bazat pe reciprocitate nu cred să fie vreo problemă. 😉 În principiu nici eu nu sunt de acord cu înşelatul, însă pentru o relaţie este nevoie de doi. ❗ Iar când chestia asta dispare se-ntâmplă o serie de lucruri triste în sufletul celui sau celei care a rămas în urmă aşteptându-şi partenerul sau partenera… 😀

   Mă bucur că îţi place blogul meu. :woohoo:

 9. Laura S 17 februarie 2009 la 09:37 - Raspunde

  acum suntem de aceeasi parere.
  am uitat sa specific: eu inca nu mi-am inselat sotul
  Sa nu crezi ca de-aia ii tin partea doamnei. Si eu am o fetita de un an. Dar m-am vazut o clipa in pielea ei.

  • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 09:43 - Raspunde

   😆 Nu văd de ce nu am fi de aceeaşi parte, chiar dacă prim lucrurile din pncte de vedere un pic diferite, pentru că imaginea de ansamblu este aceeaşi. 😉 Sunt sigur că toate se vor rezolva şi că va fi bine. 😉

 10. skywalker 17 februarie 2009 la 16:59 - Raspunde

  ma, eu cred ca voi vreti s-o puneti de-o ciorba :woohoo:

  • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 17:22 - Raspunde

   :woohoo: Cred că ai pierdut din vedere esenţialul:[quote=Laura S]Dar m-am vazut o clipa in pielea ei.[/quote]Ceea ce se poate traduce aşa: n-am să-mi înşel bărbatul pentru că nu vreau ca fetiţa noastră să sufere…

 11. skywalker 17 februarie 2009 la 17:33 - Raspunde

  nu stiu ce fel de oameni sunteti asa ca nu ma bag in treaba voastra. stiu ca unele lucruri pot devemi periculoase. din partea mea faceti ce vreti, nu ma intereseaza! eu doar dezaprob astfel de fapte, e ceva anormal si cu atit mai grav cind exista si copii in casnicie (ginditi-va si la rusinea acelui copil, cum ar fi sa rida ceilalti de el ca maica-sa ii o curva?)

  • Robin Molnar 17 februarie 2009 la 18:33 - Raspunde

   Nu înţeleg rostul acestui comentariu. Nu ai citit comentariul meu precedent?[quote=Molnar Robin]:woohoo: Cred că ai pierdut din vedere esenţialul:[quote=Laura S]Dar m-am vazut o clipa in pielea ei.[/quote]Ceea ce se poate traduce aşa: n-am să-mi înşel bărbatul pentru că nu vreau ca fetiţa noastră să sufere…[/quote]

 12. skywalker 17 februarie 2009 la 20:37 - Raspunde

  pai poate nici nu mai avea rost sa mai zic ceva… ma rog, tu vad ca tot dai copy/paste si-mi bagi sub nas existenta copilei dar pe de alta parte i-ai dat apa la moara bietei femei care, din cite se pare, e destul de vulnerabila… nu cunosc relatia dintre voi dar te intreb: cine iti da tie dreptul de a interveni in cadrul unei familii, de a distruge o casatorie? dupa ce o sa te casatoresti vei vedea cit de frumos este sa-si bage altii nasul unde nu le fierbe oala.

 13. Laura S 18 februarie 2009 la 10:13 - Raspunde

  Hellllloooo skywalker
  de ce discutia asta? mi-am dat cu parerea si acum sunt vulnerabila? revino-ti! reciteste textul
  Robin gandeste foarte bine

 14. skywalker 24 februarie 2009 la 00:30 - Raspunde

  :woohoo: daca si Robintel mai gindeste bine atunci chiar ca nu mai e deloc de mirare cum de a ajuns tara in halul asta…

  • Robin Molnar 24 februarie 2009 la 06:20 - Raspunde

   :woohoo: Da, mersi de compliment. Negativ sau nu. :woohoo:

 15. Claudia 14 martie 2010 la 14:18 - Raspunde

  Si ce daca e maritata si cu copil? Stai linistit, nu esti nici porc, nici nesimtit si nici nicicum. Esti doar ….barbat. Doamna X cu siguranta ca va regreta toata viata \”distractia\” dar, macar va avea ce sa-si aminteasca cand va fi bunicuta. Sa speram ca totusi ca nu va avea mustrari de constiinta sa-i povesteasca sotului, iar sotul sa-ti faca o vizita cu drujba.
  Ipotetic, te-ai gandit vreo secunda ca exista si varianta ca tu sa fi fost vanatul si nu vanatorul?

  • Robin Molnar 14 martie 2010 la 14:43 - Raspunde

   =D Nu, normal că nicio secundă nu mi-a dat prin cap că eu aș fi vânatul. =D

 16. strong-lu 10 septembrie 2010 la 21:07 - Raspunde

  buna,am intrat din intamplare si din curiozitate pe acest blog,am citit povestea si mi se pare destul de reala,asa e femeile inseala mai mult cand cva lipseste inrelatia ei chiar si cand sunt copii la mijloc ii este teama de a nu fi folosita sau judecata dar cel mai mult ii e teama sa nu faca rau copiilor,eu sunt una asa,intentionez sa-mi insel sotul,deoarece am multe lipsuri in casnicie,macar atunci cand ma supara voi avea motiv de consolare!

  • Robin Molnar 13 septembrie 2010 la 08:39 - Raspunde

   =) No comment. =)

   • lady.bug 20 octombrie 2010 la 06:44 - Raspunde

    Eu nu judec implicatiile, as zice bine ca s-au gasit !
    Femeia avea ceva frustrari in relatia matrimoniala si era in cautare de aventura inca inainte sa il cunoasca pe Don Juan =), iar "mesajele" l-au atras pe Don Juan pt ca oricum el prin natura e "deschis" femeilor 🙂 Huhh daca ar fi la fel de usor si pt altii sa se gaseasca …. :snicker:

    • Robin Molnar 20 octombrie 2010 la 23:25 - Raspunde

     =D Cică a divorțat de curând de bețivul de bărbat-su. =D

 17. strong-lu 22 octombrie 2010 la 20:39 - Raspunde

  buna tuturor!o sa va dezamagesc si o sa deviez un pic de la subiect!asa cum vedeti de la ultimul coment postat nu a trecut prea mult timp!postez aici ca sa va spun ca am si gasit persoana cu care imi doresc sa-mi insel sotul,ori nu sunt pregatita ori nu stiu ce sa mai zic dar simplu nu-mi e….nu stiu nu vad ceea ce imi doresc la un barbat,,din punct de vedere fizic ,nimic de zis dar psihologic…..nu imi convine,,nu stiu daca vreau doar o aventura sau o seara,imi e teama ca si afectul pe care il simt fata de sotul meu va disparea…daca ma indragostesc si raman nefericita si cu buza umflata?el e unul disponibil…oricand ,e in aceeasi situatie ca si mine adica e casatorit…se pare sa nu-l deranjeze ca ar putea face rau cuiva!nu stiu poate ar trebui sa imi salvez casnicia,de parca nu asta fac de multi ani !

  • Robin Molnar 23 octombrie 2010 la 08:20 - Raspunde

   =D Dacă eziți, înseamnă că știi tu ceva pe acolo. Deci clar tipul ăla nu e pentru tine. =D

 18. strong-lu 25 octombrie 2010 la 14:31 - Raspunde

  mutumesc frumos!in putine cuvinte m-ai determinat sa iau decizia corecta acolo unde exista nehotarare!

  • Robin Molnar 25 octombrie 2010 la 22:13 - Raspunde

   =D Nu trebuie să-mi mulțumești. =D Pe lângă disponibilitatea, trebuie să existe și încredere, respectiv respect. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.