4 Comentarii

 1. puiu 27 mai 2008 la 18:30 - Raspunde

  Te doare sufletul…vin batrani si cer un pliculet de ceai. Atat,nu au bani de mai mult…Afara,pe trotuar sunt megiesele de care povestesti.Eu nu le dau nimic,stiu cum sta treaba,dar mama mama ce se lipesc.Cate un leu,cate 50 de bani….
  La şaorma zici….of 🙁 🙁 🙁

  • Robin Molnar 27 mai 2008 la 18:36 - Raspunde

   O duce bine: şaorma, cola, chestii. Nu cred că merge acasă pe jos. Pare-mi-se că i-am văzut urcând într-o maşină. Dar e o chestie atât de halucinantă încât nu pot să bag mâna în foc. Poate mi s-a părut. ❗

 2. xtall 04 iunie 2008 la 04:57 - Raspunde

  [quote=Robin Molnar]Nu cred că merge acasă pe jos. Pare-mi-se că i-am văzut urcând într-o maşină. Dar e o chestie atât de halucinantă încât nu pot să bag mâna în foc. Poate mi s-a părut. :!:[/quote]

  :whistle: Nu e cazul sa bagi mana in foc, cam asta e realitatea, am observat intamplator un tip, cersetor, isi face rondul si bine mersi merge la restaurnat comanda tacticos o fripturica si o bericica 😉 dupa care se delecteaza cu diverse jocuri de noroc in gastile din zona.
  Asta e un tip mai decent, in fine, nu ar fi poate nimic suspect (poate mai iesit din comun) daca asta nu s-ar intampla zilnic B) ,program la ceas, o fi vreun job.
  Cei mai sacaitori sunt totusi copii, practic trag de tine de ai zice ca nu stiu ce au patit dar cand ii vezi ce fac cu ei iti pui mainile in cap.
  Ok si acum daca mergi pe la cantinele alea de ajutor social, si acolo sa vezi minune, li se da hrana rece in weekend pui congelati conserve etc.
  Dupa ce se cearta ca la razbel pe ele cu toate tipetele si tot tacamul de scandal le vand mai frate pe mai nimic pentru bautura in cele mai apropiate magazine private, au deja intelegeri pe acolo.
  Sa nu-i iei cu ceva pe spate..? batranii cat sunt de necajiti nu se duc de rusine si traiesc in mizerii iar aia isi bat si joc.

  • Robin Molnar 05 iunie 2008 la 13:43 - Raspunde

   :angry: Unii merita bataie multa multa multa. :angry:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.