4 Comentarii

 1. Silvia 12 ianuarie 2011 la 13:42 - Raspunde

  Cu excepţia cîtorva publicaţii tipărite de la noi, restul nu fac presă. Asta se întîmplă în mare parte şi din cauza cititorilor care cu asta se hrănesc şi cu asta s-au obişnuit (tocmai de aceea publicaţii gen Dilema Veche sunt de nişă; cum ar veni, pentru ăia cu un IQ decent). Am lucrat în presă vreo doi ani şi după ce am văzut cum stă treaba mi s-a scîrbit şi m-am lăsat păgubaşă. Chiar şi aşa, mă încearcă un dor :D!

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2011 la 15:14 - Raspunde

   Până la urmă, rolul presei este de a forma, de a educa publicul, nu chiar invers. Numai că, no, trebuie să pui osul. Cum blogurile și-au format și educat o anume audiență, așa și presa poate.

 2. ciresica 12 ianuarie 2011 la 18:55 - Raspunde

  Pai scuza-ma ca iti spun, dar la noi in presa gasesti d’alde Ioana Popescu care se lauda in stanga si in dreapta de cum s-a …. cu nu stiu cati fotbalisti. Eu cand am auzit prima data despre duduia asta am simtit nevoia sa urlu la sireturi de greata provocata. Cum sa cerem presa daca la noi Libertatea este pe primul loc? Asta se cauta. Toate subiectele ieftine si lipsite de informatii utile. Am cerut libertate. Si ne-am ales cu libertate: cu libertatea de a citit toate tampeniile scrise de toti inapoiatii mintal.
  P.s: scuze limbajul si …razvratirea

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.