[Fără titlu] (2)

Am încercat să găsesc un titlu pentru acest articol, aşa cum am făcut şi la celelalte 1739 de articole pe care le-am scris până acum, însă nu am reuşit. Un titlu de genul "Hrebe, mă-ta mai trăieşte?"  sau "Geoană, mai poţi, tăticu’?" mi se pare total nepotrivit.

Ideea este că Hrebenciuc, politicianul cel mai toxic din România, alături de colegii PSD-işti, a propus două chestii:

  1. Crearea unui organism care să supervizeze atât Guvernul cât şi Banca Naţională a României. Nu numai că aşa ceva este neconstituţional, dar este şi o formă de struţocămilă menită să creeze două organisme la conducerea aceeaşi ţări. Ştim cu toţii vorba aceea din bătrâni: copilul cu două moaşe rămâne nebotezat. Oricum, propunerea dumnealui spune clar cât de comunist este şi cât de neadaptat la condiţiile social – politice actuale poate să fie. Cred sincer că domnia sa trăieşte într-o realitate paralelă.
  2. A doua propunere, parte din prima, este subordonarea politică a Băncii Naţionale a României, o aberaţie incredibil de tâmpită. BNR nu are voie să fie subordonată politic, într-o ţară democratică cel puţin. BNR trebuie să fie independentă, cu atât mai mult cu cât se bucură de o încredere a populaţiei mai mare decât orice politician. Aici se vede, de fapt, care este mecanismul lor de gândire. Avem, încă, la conducere, comunişti dintre cei mai debili şi mai senili.

Despre asta s-a discutat la emisiunea Bizbazar de la Antena 3 din data de 18 Martie 2009 şi din 19 Martie 2009.

Părerea mea este că nu mai au ăştia ce să fure şi au pus geana pe tipografia de bani a băncii iar noi trebuie să tăcem şi să nu spunem nimic. Uite că eu nu vreau să tac şi, mai mult, am şi chef de scandal. Cum vreţi mă nenorociţilor să furaţi banca cu totul? Vreţi să ajungă şi BNR în aceeaşi oală cu Bacorex sau cu Banca Internaşională a Religiilor? Ruşine, mă hoţilor!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.