8 Comentarii

 1. Ana 03 ianuarie 2012 la 12:27 - Raspunde

  La concerte si eu am lasat pahare pe jos. De obicei stau in fata, la gard, in jurul meu e suficient de multa lume incat nu pot face un pas fara sa imping pe cineva, ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa plec de la locul meu bun din fata scenei in cautarea unui cos, nu exista nimeni care sa treaca prin fata mea cu sacu’ sa se stranga gunoaiele (singura exceptie a fost la Aerosmith si asta doar pana s-a aglomerat prea tare ca sa se mai plimbe cu sacu’ de gunoi), iar la sfarsit cand plec, de multe ori deja exista oameni care s-au apucat sa stranga in saci ce a ramas pe jos. Nu inseamna ca arunc aiurea pahare pe jos, de obicei e vorba de un pahar sau o sticla de apa de la cei de la paza si impart intotdeauna cu cei din jur, pentru ca oricum nu pot bea eu toata apa deodata si si altii sunt probabil la fel de deshidratati.

 2. Joita lucian 03 ianuarie 2012 la 13:35 - Raspunde

  Sunt curios dca in alte tari este la fel…adik orice padure are si uscaturile ei?….in Anglia am inteles ca iei amenda si daca arunci muc de tigara pe jos!

 3. Ela 03 ianuarie 2012 la 17:24 - Raspunde

  Eu sper ca le-au strans cei care se ocupa de curatenie in oras. Oricum, nu trebuie sa ne mire, ca doar s-a intamplat asa in toata lumea!

 4. Acru 04 ianuarie 2012 la 16:26 - Raspunde

  Ce faci cu paharele e o problemă de bun-simţ. Ce faci însă cu sticla de şampanie? Răspunsul clasic al petrecăreţului român e simplu: o spargi de caldarâm, pentru cioburile aducătoare de noroc.

  N-ai cum s-o spargi acolo unde chiar tu te bâţâi fiindcă vei dansa în cioburi, deci o vei arunca cu boltă în sus, să crăpe ea…când o cădea. De obicei în ţeasta cuiva.

  • Robin Molnar 06 ianuarie 2012 la 08:20 - Raspunde

   Da, am văzut și eu câțiva de-ăștia, de-mi venea să le arunc eu sticle în cap.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.