În sfârșit, mai avem o șansă!

Astăzi intră în vigoare noua lege a educației. În sfârșit, mai avem o șansă, că vaca aia bolundă de Ecaterina a făcut-o de tot rahatul. abonând 50% din conducerea PSD la banul public acordat educației superioare.

Dincolo de manipulările grosolane ale presei închiriate politic, nu pot decât să mă bucur că măcar se face ceva, fiindcă așa oricum nu mai mergea, țara fiind în pragul dezastrului social. Pentru că fără educație, fără specializare, oamenii vor face foame la greu.

Să nu ne lăsăm înșelați, oricum în zece ani va fi vai și amar în țara asta, dar poate în 20 de ani va fi un pic mai bine. Sigur, asta înseamnă că vom mai avea încă o generație de sacrificiu, dar nu văd ce alternative vrem.

Da, la 65 de ani nu mai ai ce căuta să lucrezi direct cu tinerii. Pentru că nu mai ai răbdarea necesară. Apoi, nu e OK să fii și cadru administrativ la o universitate și să mai faci și alte cele între timp. Că nu le poți lucra pe toate.

Chiar îndrăznesc să spun că unele universități ar trebui închise, iar banii să fie redirecționați către educația primară, că acolo este o jale de nedescris. În fine, voi ce părere aveți despre noua legislație?

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca-Andreea 10 februarie 2011 la 08:02 - Raspunde

    Inca nu am citit legea. Am apucat azi dimineata sa citesc ceva in Adevarul de seara. Sunt de acord ca rectorii sa nu aiba si alta functie (in special politica). Sa inceteze cu nepotismele. Inceperea scolii la 6 ani (cu drupa pregatitoare). Eu am facut grupa pregatitoare la gradinita. Dupa ce o sa citesc legea mai discutam.

    • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 09:36 - Raspunde

      Nu or să aibă funcție politică, dar o să acționeze în interesul formațiunilor politice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.