6 Comentarii

 1. kosmin 09 mai 2008 la 09:13 - Raspunde

  Este o faza interesanta ceea ce ai povestit, insa ce se intampla cu clasa politica? Ei la fel ar fi facut ? ( vb.de alte invitatii: la o valiza cu bani,etc. )

  • Robin Molnar 09 mai 2008 la 15:06 - Raspunde

   Eh, de undeva trebuie să se înceapă iar schimbarea vine întotdeauna de jos, că alora de sus le convine şă fie sus, deci să nu fie neaparat o schimbare. 😉

 2. xtall 12 mai 2008 la 09:35 - Raspunde

  B) Se schimba, a aparut un simt de raspundere fata de frumos si curat, sa arate mai bine sa ne simtim mai bine.
  Noi ne-am asociat pe scari si am pus interfon, am cerut spatii verzi si arbusti in zona, am redecorat si vopsit singuri zonele noastre si cred ca e si normal sa-ti pese de curatenie, inclusiv celor angajati, ptr ca tot noi ii platim, iar daca te implici si ceri.
  Arata, si te simti mult mai bine. 😉 se merita sa faci ceva.

  • Robin Molnar 12 mai 2008 la 14:51 - Raspunde

   😉 Păi da, însă nu eram totalmente sigur că valul schimbării va ajunge atât de repede şi la noi, în vârf de munte. :whistle: 😉 Dar e bine că a ajuns. Despre implicare însă… o să bag ceva mai târziu astăzi un paragraf într-un anti-elogiu PSD-ist. 😉

 3. xtall 13 mai 2008 la 05:32 - Raspunde

  [quote=Robin Molnar];) Păi da, însă nu eram totalmente sigur că valul schimbării va ajunge atât de repede şi la noi, în vârf de munte. :whistle: 😉 Dar e bine că a ajuns. Despre implicare însă… o să bag ceva mai târziu astăzi un paragraf într-un anti-elogiu PSD-ist. ;)[/quote]

  Sa … fac ceva pe PSD 😀 totul pe aici e PSD, din cate am inteles (nu stiu chiar sigur sa pun mana in foc) se dau subventii pentru izolare si renovare fatada blocuri, nu stiu in ce masura acopera sau suporta ceva cheltuieli (ma indoiesc ca prea mult) dar macar asa, ca chestie de sustinere implicare si suport (moral cel putin 😛 ) ptr. ca pana si proiectul ala (tre sa faci proiect, etc.. aprobari) costa destul de mult si interesu nu ar fi numai al meu, ca oras da o nota de bine sa fie curat si frumos.
  In plus cred ca au si o datorie sa ne sustina, ca de aia ma jumuleste statul cu taxe si impozite de ma cocoseste (de asta as vrea sa cred ca o face si nu bani pentru pusculita personala sau campania cuiva).

  Totusi de astea nu se prea fac, sau se fac pe interes, spagi, etc.. Asa ca totul cade numai pe noi, si nici asa nu ar fi nimic caci o sa facem, am demarat deja procedurile de proiect 🙂 , dar practic tie sila de tot ce se intampla pe linga tine, primarii si sustinerea … dupa ce ca vrei sa faci ceva (nu numai in interesul tau) mai apar si profitori, tot de la ei, care in loc sa te sustina cauta sa te mai jumuleasca si ei cat de mult se poate.
  Asta deja ma enerveaza, mai si apar acum ca ipocritii cu lozinci ca o sa facem si o sa dregem. Si lumea ca proasta ii crede si ii voteaza.

  • Robin Molnar 13 mai 2008 la 12:06 - Raspunde

   :angry: Mă irită la maxim dobitocii de genul. Sigur, astfel de specimene sunt în toate partidele, nu zic nu. Însă in PSD sunt cei mai mulţi. Vrei să faci ceva şi te intoxică lăcomia şi lipsa lor de interes. Ruşine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.