8 Comentarii

 1. TNH 06 martie 2010 la 07:30 - Raspunde

  Şi eu vreau, dar să fie gata făcuţi. :want:

 2. ciresica 06 martie 2010 la 07:50 - Raspunde

  Si da si nu. Nu vreau pentru ca sunt o responsabilitate enorma si nu stiu daca o sa ajung la nivelul ala. Plus ca ar fi cam …inuman sa ii fac si sa nu le ofer traiul decent de care orice fiinta umana are nevoie.
  Vreau copii pentru ca mi se par cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie.
  Si as vrea 2 =D

 3. Ana 06 martie 2010 la 09:11 - Raspunde

  Nu. Sunt absolut sigura ca n-o sa am niciodata copii. Nu mi-am dorit decat poate atunci cand eram foarte mica. Dar de cel putin 15 ani sigur n-mi doresc. Acum 5 ani mi se spunea ca o sa-mi schimb parerea dupa ce vor mai trece 5 ani. Au trecut. Si nu m-am razgandit. Nu imi doresc copii. Din multe motive si printre ele se numara si cele ale fetelor pe care le-ai auzit in restaurant.

 4. ciresica 06 martie 2010 la 15:13 - Raspunde

  Stiu stiu :shy:

 5. Mihai Todor 06 martie 2010 la 17:20 - Raspunde

  Eu, în ultima vreme, mă cam lovesc de tipe pe care încep să le aud că își doresc copii și mă enervează asta! În ultimii ~24 de ani simt că nu am putut face doar ce mi-a plăcut cu adevărat pentru că eram prea ocupat să fac ce impune traiul în societate. Acum societatea începe să-mi impună faptul că e o idee bună să ai copii, că trebuie \”perpetuată specia\” că rahat pe gheață. Nu mă interesează. Instinctele mele-mi spun să-mi văd de viața mea și să îmi folosesc timpul liber pentru a-mi măcina neuronii cu științele exacte, lucru care surprinzător îmi place, și în nici un caz să îmi pierd vremea reducându-mi IQ-ul la cel al unui copil (cel puțin 18 ani) doar de dragul de a mă alinia la standardele altora.

  Partea amuzantă e că majoritatea tipelor sunt îndoctrinate de părinți să creadă că sarcina și crescutul copiilor sunt niște chestii foarte simple, chiar dacă meseria îți impune să muncești 8 ore pe zi și, după perioada de x ani de concediu de maternitate să îți crească o doică plodu\’. A dracu\’ să fiu și să mă trăznească acu\’ în fața calculatorului dacă oi permite vreodată unei persoane străine să-mi crească propriul copil. Da, sunt perfect conștient că meseria mea va necesita cel puțin 8 ore pe zi de atenție tot restul vieții (exceptând weekend-urile, de obicei) și sunt împăcat cu gândul ăsta, chiar dacă înseamnă să renunț la unele chestii.

  Și nu, nu mor de frică că voi ajunge bătrân și neajutorat și-mi voi plânge de milă că n-are cine să mă ajute.

  PS: Sunt complet de acord cu @brontozaurel. Chiar mă bucură să constat că mai sunt fete care nu-și doresc copii, ca altfel ar fi prea goală lumea asta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.