Mișto țeapa cu RCA-ul

10% dintre polițele RCA nu au acoperire pentru că asiguratorii refuză să plătească daunele. Cei de la Euroins și Carpatica n-au nicio problemă în a vinde polițe RCA pe care refuză să le plătească în caz de daune.

Pe de altă parte, nici clienții lor nu sunt tocmai ușă de biserică. Să fim serioși, dacă dai 100 de lei pentru polița RCA, când la restul este cel puțin dublu, trebuie să admiți că este ceva cel puțin suspect.

Aici, de fapt, este o problemă a actului de justiție. Pentru că asiguratorul îi spune păgubitului să se judece cu făptuitorul accidentului pentru a-și recupera dauna. Ceea ce este incorect și indecent, întrucât asiguratorul trebuie să plătească polița conform normelor legale în vigoare.

Ce spun cei de la firma de asigurare este țeapă, apă de ploaie, o mizerie de nedescris. Dacă, de exemplu, aș avea o asemenea problemă, i-aș da pe asiguratori în judecată pentru faptul că au refuzat/ refuză să plătească dauna. Nu e treaba mea să iau bani de la făptuitor.

4 Comentarii

 1. cipoc 02 martie 2011 la 18:57 - Raspunde

  e ciudat ca nu`i ia nimeni la ochi..probabil sunt zeci de plangerii

 2. Moș Ion Roată 02 martie 2011 la 22:10 - Raspunde

  Eu ii actionez in instanta, am avut intalnirea de conciliere, acum platesc taxa de timbru si trimit in instanta, la Judecatoria Sibiu, documentele, facturi, poze samd.
  Actionati toti aceasta firma Fantoma, protejata de coruptii de la CSA si Consiliul Concurentei.
  Bineinteles pentru diferenta de cateva zeci de lei nu mai fac nici un fel de asigurare, RCA etc, la Caracatica acestor capitalisti mutanti care intr o societate sanatoasa si nu bolnava ca a noastra, ar fi fost desfiintati demult pe baza numarului covarsitor de refuzuri.

  Notă: nume editat de admin, să fie mai frumos.

  • Robin Molnar 03 martie 2011 la 08:32 - Raspunde

   Poți să dai mai multe detalii? Despre ce fel de sumă vorbim, despre motivele refuzului…?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.