Moșule, ai greșit drumul

Ies de dimineață vânjos din Kaufland. Aveam ceva bagaje cam grele, așa că a trebuit să iau un taxi. Eh, mă duc în stație, intru în prima mașină, că așa e civilizat, și-i spun omului unde mergem.

Cum să spun? Drumul era simplu: înainte, treci de intersecție, mai mergi un pic înainte și apoi faci la dreapta. Complicat, nu? Nu. Deloc. Cred că aș putea dresa până și o găină senilă să meargă unde trebuie. Omul, ce face?

Simplu, merge înainte, iar în intersecție face la dreapta, ca să mă bage pe o rută ce poate ocoli o jumătate de oraș (pe strada București și, de acolo, Dumnezeu cu mila). Și boul m-a văzut cu bagaj mult, deci clar eram din oraș. Dar, nu, n-a băgat de seamă.

Eh, după ce am văzut că a făcut dreapta, l-am întrebat de ce n-a mers înainte, pe ruta cea mai simplă. S-a ofticat brusc și nici bună ziua nu mi-a dat când am coborât, borâtul naibii. Îmi pare rău că nu i-am reținut numărul, să-i fac o nefăcută nesimțitului.

2 Comentarii

  1. ciresica 26 mai 2010 la 00:25 - Raspunde

    :))) funny! in bucuresti lucrurile astea sunt la ordinea zilei. rar merg cu taxiul. prefer sa imi distrug mainile decat sa ma iau la cearta cu aia care cred ca nu cunosc cat de cat bucurestiul

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.