6 Comentarii

 1. Alex 23 noiembrie 2015 la 10:15 - Raspunde

  Exagerezi. Banii pentru colectiv nu trebuie sa cumpere uitarea, trebuie sa cumpere medicamente. Trebuie sa ajute oamenii aia dupa ce ies din spitale. Trebuie sa le curme un pic suferinta. Aia sunt oameni care prea curand nu o sa aiba o viata normala, si unii dintre noi vrem sa ii ajutam, cum putem.

  Nu ma intelege gresit, e corect ce zici mai departe, dar nu trebuie sa te inversunezi in halul asta, in donatul pentru colectiv.

  • Robin Molnar 23 noiembrie 2015 la 10:21 - Raspunde

   1. Crezi că nu sunt bani de medicamente? Dacă nu sunt, de ce le cumpărăm noi, în loc să pistonăm ministerul sulii să le cumpere, că aia este obligația lui?
   2. Cu ce, concret, te ajută banii ăia, după ce ieși din spital?
   3. Nu spun că este rău să donezi pentru victime. Spun că este rău să îți pese doar de victimele de la Colectiv.
   4. Hai să facem lucrurile corect și să mergem până la capăt: să cerem instituții corecte cu funcționari onești și, în timpul ăsta, să cerem lucruri normale, pentru ca România să devină o țară normală, unde astfel de accidente nu se mai întâmplă.

   Repet:hai să cerem lucruri normale și să începem cu medicamente și asistență pentru victime. Toate victimele. Din toate accidentele. Hai să nu punem morții noștri deasupra morților altora. Câtă vreme vom face asta, România va continua să fie un iad însângerat.

   • Alex 23 noiembrie 2015 la 10:29 - Raspunde

    1. Ok. Mergi si le cere. Si cand o iasa un ranit in fata sa zic: ok, nu mai e nevoie de nimic, avem tot ce ne trebuie, o sa ma opresc.
    2. Oamenii aia nu o sa mai poata munci, temporar sau permanent. Dar trebuie sa manance, sa se imbrace, sa isi cumpere medicamente, pansamente. Omul ala in cel mai bun caz va primi un ajutor de cateva milioane pe luna. Si sper ca esti constient ca banii aia te ajuta doar sa te stergi la cur cu ei.
    3. Nimeni nu a zis ca trebuie sa iti pese doar de colectiv. Doar ca atentia publica se aduce asupra lor, ca au nevoie de ingrijiri imediate.
    4. E total irelevant in contextul de fata. Nu stiu cu ce ajuta mortii sau ranitii gravi ca noi acuma cere institutii si functionari corecti. Schimbarea clasei politice, daca se va face, desi nu cred, nu va invia mortii. Nimeni nu e dragnea.

    Again: nimeni nu a zis ca trebuie sa te concentrezi pe colectiv. Daca vrei sa faci, fa. Organizeaza o strangere de fonduri pentru ce raniti vrei tu. Ca faptul ca stai la calculator si te plangi ca se strang bani pentru colectiv, chiar nu ajuta pe nimeni.

 2. Alina M 23 noiembrie 2015 la 15:51 - Raspunde

  Nu știu ce-ai pățit. Pe blog la zoso îl certai pe unul care zicea că ar trebui să ne pese și de alte victime.

 3. George Demian 23 noiembrie 2015 la 22:51 - Raspunde

  Da. Si eu consider ca ai perfecta dreptate. Am considerat acest accident dintr-un club ca pe o catastrofa nationala. Dar imaginati-va daca s-ar fi intamplat un atentat pe un stadion unde erau 10 de mii de oameni, daca 5000 erau raniti. Ce s-ar fi intamplat atunci? Daca acesta nu s-ar fi intamplat in Bucuresti ce la Iasi? Cum am fi reactionat atunci?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.