O știre care la noi în România nu s-a difuzat

O știre care la noi în România nu s-a difuzat, despre care voi vorbi în continuare, o să vă întoarcă și vouă mațele pe dos, o să vă crească tensiunea și o să vreți să puneți mâna pe un par, ceva, ca să faceți lumea un pic mai bună.

Compania texană DynCorp, cea care se ocupă de instructajul polițiștilor afgani, formată din foști angajați ai trupelor speciale, este implicată într-un scandal monstru după ce Wikileaks a dat publicității un document în care Ministrul de Interne Afgan își manifestă îngrijorarea cu privire la un incident revoltător.

Compania cu pricina a drogat niște polițiști la o petrecere și le-a servit pe tavă niște băieței între opt și cincisprezece  ani, machiați și îmbrăcați în haine femeiești, violându-i anal. Se pare că asta este un fel de tradiție pe care, culmea!, talibanii au interzis-o. Ba, mai rău, mizeria asta este pedepsită atât de Sharia (un cod de legi mai de grabă religios, să zicem) cât și de codul penal afgan.

Bonus, exact angajați ai DynCorp au fost acuzați de sclavie sexuală în 1999 în Bosnia, victime fiind fetițe din Ucraina, Moldova și România.

Nu-i așa că WikiLeaks este o organizație teroristă dacă fac publice asemenea informații? Să nu mai vorbesc despre libertatea presei de la noi, că nu există deloc, nu se spun chestiile astea, nu se difuzează mai nimic. În fine, dacă vreți să citiți mai multe detalii ale poveștii de mai sus…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.