O viperă cu șapte capete se arată la orizont

E vorba de politică, un subiect destul de nasol pentru acest blog. Dar trebuie să semnalizez public faptul că o viperă cu șapte capete se arată la orizont, iar aceasta se numește Uniunea Națională pentru Progresul României.

Hai să vedem un pic despre ce este vorba. Niște unii, în general foști militari, membri ai Parlamentului, au devenit peste noapte independenți, după ce au trădat prin părăsire partidele care i-au ajutat să ajungă până acolo, și și-au făcut propria lor formațiune politică.

Nu știu voi ce părere aveți, dar mie mi se pare cel puțin extrem de îngrijorător faptul că unii cu pregătire militară și variate funcții în cadrul armatei au intrat în politică. Poate sunt un pic extremist, deși nu cred, dar nu mi se pare OK să fim conduși, mai mult sau mai puțin, de militari. Pur și simplu, așa ceva n-ar trebui să se întâmple asta.

Sincer, mi-e teamă că vipera asta cu șapte capete care apare la orizont, UNPR-ul acesta, va putea ajunge să ne conducă. Adică vom fi conduși de generali și alte spețe militare. Oare nu este OK să mă întreb dacă vom ajunge să fim conduși de fosta Securitate? Și, oare nu e OK să mă îngrijorez?

P.S. Dacă se va dovedi că am dreptate, site-ul se va muta pe un VPS (Server Virtual Privat) în Papua/ Noua Guinee și va fi administrat prin SSL.

4 Comentarii

 1. ciresica 26 iunie 2010 la 12:17 - Raspunde

  Sincer? Nu cred ca avem de ce sa ne facem griji. M-as ingrijora daca ar ajunge vreun preot pe la parlament/ guvern. oamenii cred in preoti mai mult decat cred in ei…deeeeeeeeeci

  • Robin Molnar 28 iunie 2010 la 08:51 - Raspunde

   =) Și care ar fi deosebirea? Adică, no, doctrinele religioase sau militare nu se potrivesc vieții civile. =)

 2. Molnar Bianca Andreea 28 iunie 2010 la 10:01 - Raspunde

  emigrez…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.