Obiceiuri mirifice de-ale femeilor

Ma rog, nu toate, sa fim intelesi, insa multe femei au un obicei stupid de a se razbuna intr-un mod grotesc, barbar si ilogic. Sa vin cu un exemplu pe care sa-l si comentez, sa vorbim asa, la subiect.

Te lipesti de una. Vezi ca e proasta. Va iubiti. Vezi ca e proasta. Ii dai papucii. Acum vezi adevarata dimensiune a prostiei ei. Pentru a se razbuna pe tine se lipeste de un cunoscut de-al tau, de cineva pe care stie ca nu-l ai la suflet, in principiu pentru ca este un dobitoc. Ea, in prostia ei monumentala, crede ca s-a razbunat pe tine, intepandu-ti orgoliul.

Ce nu stie ea, tufa, este ca, pentru un barbat normal si cu toate tiglele pe casa, pentru el nu este nicio deosebire intre una care o face pentru bani si una care o face din razbunare, pentru ca niciunele nu o fac de placere. Adica in ambele cazuri vorbim despre curve.

Mai mult, astfel de specimene provoaca, in toate cazurile, repulsie si greata. Logic de ce. Daca respectivul mai este si drogat pe deasupra se pune o singura intrebare:

– Oare cate boli o fi luat de la el? [Si oare ce spune asta despre ea?]

Jenant. Mirific.

3 Comentarii

 1. TNH 23 decembrie 2009 la 17:30 - Raspunde

  Dacă e proastă acum, înseamnă că şi în trecut a fost tot proastă, că doar n-o fi fost deşteaptă şi s-a prostit între timp. Asta înseamnă că şi până acum tot aşa s-o fi răzbunat (cu excepţia cazului în care ăsta era primul bărbat), deci sunt şanse mari ca ea să aibă deja nişte boli (de obicei ăia proşti nu se protejează, zic \”lasă că nu mi se întâmplă tocmai mie\”, \”pare un individ serios / o individă serioasă\”, etc.)
  În concluzie, pentru bolile pe care ar putea să le ia de la el, ea oricum s-ar putea să-i dea la schimb. Singura necunoscută e dacă va fi o rată de 1:1 sau unul dintre ei va fi mai \”darnic\”.

  • Robin Molnar 24 decembrie 2009 la 07:56 - Raspunde

   😆 Dragostea este oarbă şi, în unele cazuri, se tratează. Cu antibiotice. 😆

 2. madko 24 decembrie 2009 la 06:01 - Raspunde

  Ultima sansa, inscrie-te in concurs, http://www.blogindoi.com/concurs-pentru-bloggeri/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.