Pfuai, v-aș bate de luni până vineri

Și-apoi, sâmbătă și duminică și tot așa. La televiziunile de sifonare și îndoctrinare politică, zise și de știri, diverși dubioși își dădeau cu părerea despre o sentință definitivă.

 1. La Digi 24, Mareaan Vanghelie spunea așa: că sentința a fost dată în unanimitate și că acolo unde este unanimitate, e ceva dubios. Desigur, procedura cu cinci judecători cam cere unanimitate, dar asta nu se mai spune.
 2. În condițiile în car USL este la putere, e cam de porc să zici că este o sentință politică. Asta, dacă nu cumva USL a făcut presiuni să scape de Președintele Consiliului Național al PSD.
 3. Cei de la USL vorbesc despre coruptul de Adrian Năstase ca despre un om aflat la ananghie, nu ca despre unul condamnat definitiv.
 4. Într-un fel, ni s-a furat partea estetică a justiției, pentru că n-am fost lăsați să vedem porcul cum se zbate în fața implacabilului. Cineva trebuie să plătească pentru asta.
  1. Mie mi s-a părut că Năstase a ținut excesiv de mult la imaginea sa deja pătată. Când a venit ambulanța, personalul medical a făcut totul ca să nu se vadă nimic în mașină, ceea ce este cam de porc.
  2. Nu, nu ai dreptul la propria imagine, când ești un politician de o asemenea talie.
  3. S-au folosit folii și uși și tot felul de tehnici, au făcut ăia scut uman în jurul infractorului, numai ca să nu-l vedem pe Adrian Năstase înfrânt.
  4. Vreau să evidențiez:
   1. Nu este OK ca pe un pacient care merge la spital să-l intereseze mai mult propria imagine decât propria sănătate.
   2. Vai, săracul și umilul infractor cum avea la gât o eșarfă de cașmir de 350 de euro, bietul de el.
   3. Sânge, n-am văzut sânge. Deloc. Nu sunt vânător ca și infractorul de Năstase, dar dacă aș încerca să m sinucid c-un pistol, sigur n-aș rata. Povestea asta este cusută cu ață albă, ca să scape de închisoare pe caz psihiatric și să fie dus la azil, să stea liniștit.
 5. N-am înțeles ce căutau toți nesimțiții la Năstase la spital.
 6. M-aș fi așteptat să văd hoarda de susținători făcând scut uman în fața casei lui, să-l apere de abuzul la care a fost supus. Ahem.

8 Comentarii

 1. Nicu 21 iunie 2012 la 17:02 - Raspunde

  Multe lucruri se intampla, toate au o logica de te infunda!

 2. Danuta 21 iunie 2012 la 18:11 - Raspunde

  Acum este momentul perfect ca martienii sa aterizeze in Romania. Nimeni n-ar baga de seama. Si chiar daca cineva ar face o stire, n-ar prinde timpi de antena la nici o televiziune. Asta pentru ca Romania are subiect de prime time. Restul e cancan.

 3. TNH 21 iunie 2012 la 20:51 - Raspunde

  Să fim serioşi, a tras ca să se zgârie şi să amâne plecarea la pârnaie. Dacă vroia să se omoare, se împuşca în cap.

  • Robin Molnar 10 iulie 2012 la 08:12 - Raspunde

   Firește. Nu vroia să moară, ci să meargă la spital.

 4. joita lucian 26 iunie 2012 la 10:19 - Raspunde

  E putin cidat ca nici unul din cei cinci judecatori nu a avut opinie separata…dar….paote ca a fost ceva care i-a mfacut sa creada in vinovatie pe toti cinci!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.