2 Comentarii

 1. lulu 05 iunie 2009 la 08:54 - Raspunde

  nu toti cfr-isti sint hoti.acum dupa ce au falimentat cfr,nu mai dau nici salariile la timp.verificati cine au fost patronii firmelor capusa si ajutatine sa recuperam din pierderi.gfr-ul sa inbogbtit de pe locom.si garniturile cfr.sisint rentabili.salariile si avansul se dau pe jumatate si cu 2saptaminii mai tirziu la cfr marfa.cineva intentionat vrea falimentarea cfr marfa.dupa 30 ani de cfr fara sarbatori cu noptii pirdute,departe de familiile noastre,am ajuns sa nu putem sa ne platim datoriile si sa ne intretinem familiile.lasati rautatile deoparte si ajutatine,nu dorim sa fiti si dvstr.in situatiacfr-istilor.vrem sa recuperam banii de la acele firme care ne-au falimentat.faceti public patroni de la cfr sicompaniile private si va rugam ajutatini.sintem disperatii si noi si familiile.va multumiim mult

  • Robin Molnar 05 iunie 2009 la 09:18 - Raspunde

   1. Nu am spus că toţi CFR-iştii sunt hoţi. Am spus că majoritatea controlorilor sunt. Deci ar trebui să le daţi în cap că nu vând bilete şi, ca atare, nu vă luaţi salariile.
   2. Eşti parte din sistem, din firmă, deci ai acces la nişte informaţii. De ce nu le faci publice? Pentru că eu nu am acces la sursele tale. Deci, dacă vrei să iei salariul ar trebui să începi să vorbeşti.
   3. Pot să ajut în măsura în care vreţi voi să vă ajutaţi. Adică dacă doar staţi şi plângeţi io n-am ce să vă fac. Dacă, însă, veniţi cu detalii, chestii, atunci situaţia s-ar putea schimba. Însă schimbarea trebuie să vină de la voi, angajaţii CFR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.