Prostie

La summit sunt aşteptaţi 6000 de invitaţi, jumătate fiind jurnalişti. Companiile de telefonie au mărit capacitatea de preluare a semnalului de şase ori. Adică pot bruia comunicaţiile în funcţie de zonele în care se află demnitarii. Serviciile secrete spun că o astfel de măsură se ia de teama unui atentat terorist. De exemplu, daca o bombă telecomandată se află în apropierea unui demnitar, aceasta nu poate fi detonată dacă semnalul radar nu ajunge la ea.

Sursa.

Amu, eu am o nelamurire…

Ce are a face semnalul radar cu semnalul GSM? OK, sunt unde electromagnetice & stuff, da’ nici chiar asa! Semnalul GSM este de tip spread spectrum. Cel radar… e secret! Lol! Frecventele difera! Nu cred ca cineva poate fi atat de afon incat sa le confunde! PLM, daca radarele ar functiona pe frecvente GSM, poi atunci fie n-ar mai functiona radarele, fiind bruiate de telefoanele GSM, fie n-ar mai functiona telefoanele GSM, fiind bruiate de radar. Fie s-ar bruia reciproc si n-ar functiona nimic.

Si-apoi, prostia number doi, este ca: bun, se poate face o bomba care sa se activeze atunci cand semnalul GSM este nul, adica in mod clar pe acolo trece vreo delegatie, ceva… Hmm! Stupid fucks!

5 Comentarii

 1. Alex 29 martie 2008 la 13:24 - Raspunde

  Robin,rusii deja vad Moldova unita cu Romania 🙂

  vezi asta : http://amadeuslibero.wordpress.com/2008/03/29/rusii-deja-vad-rmoldova-unita-cu-romania/

 2. Robin Molnar 30 martie 2008 la 07:26 - Raspunde

  😆 😆 😆 Am vazut! 😆 😆 😆

 3. xtall 09 aprilie 2008 la 10:34 - Raspunde

  O fi gresit aia in loc de radar sa fi fost radio 🙂
  Cit despre \”bomba care sa se activeze atunci cand semnalul GSM este nul\” cam improbabil 🙂 are sanse mari sa sara cu tot cu ea in aer in orice moment fiind cam lipsiti de control.
  Bombele cu tel nu sunt chiar o gluma, sunt cele mai simple dispozitive ce pot fi construite de catre novici si activate extrem de simplu prin simpla transmitere a unui apel telefonic telefonului gazda (atasat bombei).

 4. Anonim 09 aprilie 2008 la 15:53 - Raspunde

  [quote=xtall]O fi gresit aia in loc de radar sa fi fost radio 🙂
  Cit despre "bomba care sa se activeze atunci cand semnalul GSM este nul" cam improbabil 🙂 are sanse mari sa sara cu tot cu ea in aer in orice moment fiind cam lipsiti de control.
  Bombele cu tel nu sunt chiar o gluma, sunt cele mai simple dispozitive ce pot fi construite de catre novici si activate extrem de simplu prin simpla transmitere a unui apel telefonic telefonului gazda (atasat bombei).[/quote]
  Da, insa se poate face o bomvba care sa explodeze la x secunde dupa ce s pirde semnalul…

 5. xtall 10 aprilie 2008 la 11:29 - Raspunde

  Bruiajele nu intrerup semnalul, se emite unul care e tot un semnal exact pe aceleasi frecvente si blocheaza reteaua.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.