Să mor io dacă înţeleg

Prostia. Nu pot fratele meu să o înţeleg de nicio culoare. Am văzut la ştiri nişte chestii de m-apucă groaza! Thrilleru’! Dar să le luăm pe rând.

1. O femeie la 38 de ani, fără loc de muncă. 7 copii. Fratele meu, asta deja este groaznic. Cum naiba îi creşte femeia asta? Hai să zicem, înţeleg că nu o duce bila şi că nu are bani să se protejeze. Clar. Dar nu înţeleg cum prostia ei este tolerată! Ce face asistentul social de la primărie? Păzeşte struţii? Paşte cai putere pe câmpul magnetic sau ce?

2. Asta nu mai este prostie, este deja barbarism. O tânără, nu mai ştiu vârsta, 2 copii. Motivul: stupefiant! Se pare că are un uşor handicap mintal. Şi unii nenorociţi, că bărbaţi nu sunt în niciun caz, abuzează de handicapul ei ca să abuzeze sexual de ea, şi o lasă şi însărcinată.

Băi frate, până unde poate să mai coboare demnitatea umană, presupunând prin absurd că aceasta mai există?

Cred că trebuie să fii un pic bolnav să simţi o plăcere sexuală când o faci cu o persoană care nu prea înţelege ce i se întămplă. Chiar aduce un pic a pedofilie! Deci să zicem că persoana respectivă are fizic 18 ani, dar este dezvoltată psihic precum una de 12. Legea ce păzeşte în cazul acesta? Nu este tot un abuz? Nu ar trebui să răspundă nimeni pentru treaba asta?

La fel, asistenţa socială ce păzeşte? Poliţia ce face? Numără potcoavele puricilor? Mai tolerăm mult ca unii să îşi bată joc de alţii lipsiţi de orice apărare?

Huo!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.