Să nu fim atât de răi cu spaniolii

O cățea fiică de curvă, în vârstă de zece ani, a puiat în Spania. Fiica de zece ani a unei proaste curve nenorocite, puii ei de zdreanță, a născut în Spania. Ăia îs oripilați. Să mor io dacă pot să îi condamn. Nu pot, mai ales că ăia sunt majoritar catolici și un pic mai conservatori decât acest popor desțelenit.

Or fi avut ei război civil acum vreo 70 de ani, dar tot îs cu un pas în fața majorității culturilor (Cervantes, Goya, Dali, Picasso – așa, la prima strigare). No. Buba, atunci când ești inteligent, este că te oripilează prostia unora și ai vrea să-i căsăpești pe proști de să-i ia dreaq. Știți despre ce vorbesc, nu?

Bun, deci cum pot să-i condamn pe unii pe care-i înțeleg întrucât și eu fac la fel? Noi? Noi nu ne mai mirăm la faze de-astea fiindcă avem unica emisiune de știri de groază din lumea civilizată, Știrile ProTV de la ora 17. Vă spun eu, dacă s-ar difuza știrile asta în străinătate, pfuai, UE s-ar dezintegra în câteva luni și în maxim un deceniu am trăi într-un nou Ev Mediu, dacă nu ne gazăm cu niște hidrogen (din bombele cu hidrogen) între timp.

Bine, genial cum sunt, vin și cu o idee de pedeapsă: mă-sa să fie închisă într-o închisoare de bărbați  de maximă siguranță – în aripa violatorilor și a acelora care au comis acte de violență. Și aș difuza la TV, da, aș face cel mai forever thriller reality show, de nici romanii n-ar fi îndrăznit să viseze la așa ceva, cu Colosseumul lor cu tot. Păi ori suntem barbari, ori nu suntem.

4 Comentarii

 1. Anonim 05 noiembrie 2010 la 13:45 - Raspunde

  Mdea toti stiu sa comenteze alte familii dar nu se uita in a lor. De parca noi putem sti ce a fost la ei in casa. E usor sa stai la birou si sa ii injuri pe ceilalti de la un laptop.

  • Robin Molnar 06 noiembrie 2010 la 12:44 - Raspunde

   =D Clar nicio familie nu e perfectă, n-am zis asta. Dar parcă nici atât de defecte nu sunt multe. =)

 2. @lin@ 05 noiembrie 2010 la 13:46 - Raspunde

  scuze nu am vazut ca nu imi era scris numele si mailul.
  comentariul de mai sus e al meu, sa nu zica lumea ca nu am curaj sa spun cine sunt.

 3. Robin Molnar 06 noiembrie 2010 la 12:44 - Raspunde

  =) Da, un gest de curaj și responsabilitate. =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.