Sfântul chivot al adevărului absolut

Bine,  nu există, există doar mitul este despre chivotul legilor, nicidecum al adevărului. În fine, se pare că ajung să am ceva atât cu homosexualii, cât și cu extremiștii anti-homosexuali. Nicidecum din motivele evidente.

Să vă povestesc. Prin 2007 singurul loc unde se mai făcea un pic de discurs politic era site-ul Curaj.net. Numai că pe acolo s-au aciuat niște homosexuali care au considerat de cuviință să-și susțină cauza diluând discursul socio-politic cu problema lor.

Și de la Unire, justiție și alte probleme stringente ale neamului, s-a ajuns ca jumătate din articole să fie legate de problemele homosexualilor, de parcă rezolvarea problemelor homosexualilor ar duce automat la rezolvarea problemelor țărilor române (România, Moldova) sau ceva.

Nefiind interesat de chestiunea drepturilor minorităților sexuale, întrucât nu cred că trebuie să dea cineva permisiune unor adulți să facă ce vor în așternutul propriu, am lăsat-o baltă, cu amarul sentiment că atât homosexualii cât și extremiștii anti-homosexuali au diluat discursul politic de pe acel site până a ajuns o lătură răs-fiartă, ceea ce cam doare, că am pus suflet acolo.

Acum, din nou, văd că au început să se manifeste și în grupul Pro-Unire, lucru care începe să mă scoată din minți. Pentru că, orice ar spune oricine, nu este nicio legătură între homosexualitate și problemele neamului.

Așa ajung să-i urăsc pe toți, deopotrivă.

4 Comentarii

  1. Molnar Bianca-Andreea 10 ianuarie 2011 la 14:26 - Raspunde

    Eu pur si simplu nu pot sa inteleg asa ceva. Dumnezeu a lasat pe pamant Barbat cu Femeie. Daca s-ar intampla treaba cu homosexualitatea si in randul animalelor unde am ajunge??? Oamenii sunt mai rai decat animalele…ca nu pot sa zic ca oamenii sunt niste animale deoarece as jigni fiintele necuvantatoare.

    • Robin Molnar 10 ianuarie 2011 la 14:28 - Raspunde

      Dar există homosexualitate în rândul animalelor. Ș-apoi denumirile de bărbat și femeie sunt alese prin convenție, dacă avem chef de dezbateri de tot felul… =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.