Shopping

Am vazut la Kettlerdorothea.ro o chestie desteapta, pe care simt nevoia imperioasa sa o completez. Va invit sa cititi respectivul articol apoi pe acesta!

Cum acţionează nemţii deştepţi:

,,De regulă când am nevoie de ceva, indiferent că electronice, haine sau orice altceva, mai întâi mă duc la magazin şi văd ce-mi place, probez, testez, mă asigur că este cel mai bun de pe piaţă, după care intru pe ebay şi amazon şi iau de unde găsesc mai ieftin. Plătesc cu cardul meu normal,  iar de regulă în 2, maxim trei zile îmi aduce poştaşul ce am comandat în faţa casei.”

Cum actionez eu:

“Caut pe net ceea ce imi place. Nu sunt un n00b asa ca nu am dificultati in a gasi ceea ce vreau. Si gasesc. Bun. Merg la banca sa pun banii pe card. Vin acasa sa fac tranzactia! Teapa! PayPal nu ma lasa sa folosesc cardul meu, desi alte companii nu au greturi legate de banii mei. Dau telefon la banca. Mi se spune ca nu se verficica codul CVV2. Naspa. A doua zi ma duc la banca sa completez un formular prin care pot face tranzactii online fara a folosi CVV2, pe riscul meu. OK, completez.

Astept 24 de ore sa se aduca modificarea la cont. Intru pe net. Dau comanda. Teapa! Cica nu serveste si in Romania. OK. Mai caut. Gasesc. Ceva mai scump (33%). Comand. Astept 30-45 de zile. Vine foicica acasa. Merg la posta, hotarat.

Teapa! E colet international. Si du-te tata la Deva sa-l ridici. Distanta Petrosani – Deva este cam de 100 de Km. OK. Iau un maxi-taxi (ca-n tren nu se fumeaza, iar maxi-ul ajunge mai repede). Dau telefoane peste telefoane sa vad de unde se ridica. Gasesc. Teapa! Programul pentru colete internationale s-a terminat. Revin in alta zi!

Revin! Stau la coada. Imi vine randul. Platesc taxa de… nici nu stiu. Vine doamna cu coletul. Fiind un infractor cunoscut si extrem de periculos normal, ia sa vada domnul acela ce am eu in colet. Desface. E OK. Pot sa plec. Astept sa plece masina. Ajung acasa!

Greata!  Sila! PLM, nu puteau sa-l verifice ei acolo si sa nu ma mai care pe mine atata drum?”

Morala: “online shopping, offline hoping!” 

1 Commentariu

  1. Anonim 18 martie 2008 la 11:24 - Raspunde

    Am uitat sa semnez,eu eram Alex 👿

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.