12 Comentarii

 1. Mihai Todor 20 iunie 2011 la 22:11 - Raspunde

  Bre, aberezi.

  Să presupunem că avem de-a face cu o tipă care nu arată de nici o culoare, sau na, mă rog, nu prea se încadrează în acel tipar fizic pe care mi-l doresc eu, ceea ce nu înseamnă neapărat că vorbim despre o persoană urâtă. Nicidecum. Mereu mi-am rezervat dreptul de a nu merge pe ideea “las’ că-i bună și asta”.

  De asemenea, să presupunem că acea tipă nu mă găsește deloc atrăgător (care-i problema? Sunt convins că nu pot mulțumi orice gust. De fapt, știu sigur că nu prea stârnesc interesul multor dom’șoare. Bine că sunt destui pești în baltă :P).

  Urmând cele 2 supoziții de mai sus, din proprie experiență, deși nu mi se întâmplă foarte des, am cunoscut fete care au îndeplinit aceste 2 condiții și, în același timp, am avut despre ce discuta. Desigur, în acest caz, probabilitatea de a ajunge să interacționăm este redusă, deoarece sunt necesari anumiți factori externi ca să ajungem să comunicăm, cum ar fi, de exemplu, să ne facă cunoștință un prieten comun. Ideea este că nu vorbim despre un eveniment imposibil, mai ales că nu sunt genul de căpcăun care să zică: nu mă atrage fizic, deci nu o bag în seamă.

  Da, bine, știu că tu gândești diferit la capitolul ăsta, dar no, nu pleca de la supoziția că toți suntem la fel 😉

  • Robin Molnar 20 iunie 2011 la 22:14 - Raspunde

   Brutus,

   Au trecut ani de atunci, e spălată, e ca nouă… În continuare îmi mențin părerea că nu există amiciție sinceră între sexe diferite, din simplul motiv că e natural să ne-o tragem.

   Eu țin cu natura! Votez partidul ecologist.

   • Mihai Todor 20 iunie 2011 la 23:14 - Raspunde

    Măi copii, nu mai trăim în castă, când fiecare bulește pe cine apucă, dând prioritate lu’ ăla cu mai mulți mușchi. Sunt de acord că nu este tocmai în concordanță cu felul în care ne-a făcut natura, dar, în același timp, nici socializatul pe internet nu prea este în concordanță cu legile naturii.

    Trăim într-o epocă a denaturării umane și, mai devreme sau mai târziu, vom ajunge la simbioza om-mașină. Ce vreau să subliniez este că, în acest context, trebuie să acceptăm faptul că unele lucruri nu vor mai decurge precum le-a gândit mama natură.

    Nu știu de voi, dar eu pot foarte bine să socializez cu fete fără să am gânduri/ interese/ dorințe ascunse. Pur și simplu conversații pe diverse subiecte tehnice sau non-tehnice și atât. Desigur, asta depinde foarte mult și de persoana în cauză.

    • Robin Molnar 21 iunie 2011 la 21:12 - Raspunde

     Normal că nu mai trăim în castă, dar sângele e tot ăla. =))

 2. raducu 20 iunie 2011 la 22:37 - Raspunde

  Nu prea este adevarat… un amic adevarat este de acelasi sex, restul e vrajeala si interese la mijloc.

  • Robin Molnar 20 iunie 2011 la 22:45 - Raspunde

   Păi așa zic și eu, din perspectiva opusă: amiciția între sexe diferite este doar vrăjeală și interese…

 3. Darael 20 iunie 2011 la 23:22 - Raspunde

  Si acum 1000 de ani era, dar avea alta denumire: respect.
  Acum respectul ca respect a disparut lasnd in urma doar amicitia sincera, o umbra palida a ceea ce a fost respectul pe vremuri.

  Nu intreba cum era pastrat respectul pe vremuri. Cu brisca; daca te atingeai de fata mea, sau de femeia mea, iti luam gatul si gata. O varianta superioara justitiei actuale zic eu.

 4. Mihai Todor 21 iunie 2011 la 00:09 - Raspunde

  “daca te atingeai de fata mea, sau de femeia mea, iti luam gatul si gata.” – Definește acest “te atingeai” pentru că, din punctul meu de vedere, e un concept mult prea vag în vremurile moderne. Cunosc destui care vrăjesc tipe doar din vorbe. De unde știi că gigel de peste drum nu are vise erotice cu fata / femeia ta? 😀 Acu’ 1000 de ani, da, dacă-l prindeai în flagrant, îi luai glanda și gata. Acum există Fuckbook Facebook, messenger, mobile etc. Mi se pare mult mai greu de definit această “atingere” 🙂

  De altfel, deja încep să fac o listă cu tipe traumatizate de indivizi care mergeau atât de departe încât instalau keyloggere pe PC-ul iubitei (cu sau fără permisia acesteia) și apoi stăteau săptămânal ore în șir să citească ce anume a butonat mândra pe net și cu cine, ca să îi scoată ochii chiar și pentru un “:)”. Pe cât de absurd sună, cunosc câteva exemplare care au trecut prin așa ceva și încă nu pricep cât de frustrat trebuie să fii ca să faci așa ceva… De altfel, cunosc suficient de bine tipele respective încât să știu că nu erau motive pentru asemenea metode draconice.

  • Robin Molnar 21 iunie 2011 la 21:14 - Raspunde

   Se putea să nu o dai tu la întoarsă? =)) Ahahaha! Ce simpatic ești.

 5. haolica 21 iunie 2011 la 12:07 - Raspunde

  noi nu va respectam. noi nu vrem sa va fim prietene. noi vrem sa va conducem 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.