Țeapa cu Institutul Cantacuzino

La începutul lunii Februarie, când încă era "criză" de gripă porcină, autoritățile și-au dat seama că Institutul Cantacuzino are tehnica depășită, că trebuie modernizat, când vor fi și bani, dar că, întâi de toate, trebuie închis.

Ura, punea în pericol populația, a învins democrația și justiția și institutul ăsta malefic a fost închis. Și ce aud azi la știri? România va importa un milion de flacoane de vaccin, fiecare lacon putând vaccina până la 20 de copii. Ce face?!?

Folosind o aritmetică simplă îmi dă: un milion de flacoane înmulțit cu douăzeci de doze înseamnă douăzeci de milioane de doze, deci suficient pentru douăzeci de milioane de copii. Eh, cam mare țeapa! Cât pot să țină, domnule, vaccinurile alea? 50 de ani? Să fim serioși, 50,000 de flacoane ar fi, din ce am înțeles conform calculului de mai sus, suficiente pentru un milion de copii! Care, să presupunem, s-ar naște, dacă lumea ar mai avea timp și de sex, în timpul duratei de valabilitate a vaccinului.

Păi în cât timp se naște în România un milion de copii? Și, mai important, de ce ne trebuiesc 20 de milioane de doze? Care-i faza? A fost prezentată știrea incomplet și noi luăm, de fapt, un milion de doze? Nu știu cine minte și de ce, dar mie îmi miroase a țeapă.

Cred că e scenariul ăla clasic cu marii producători de medicamente: e criză în Vestul Europei, a scăzut dramatic natalitatea, statele nu mai cumpărau vaccinurile că n-au pe cine să imunizeze, ele stau să expire, deci trebuiesc măritate repede. Cui? La gunoierii Europei, logic.

Ura, democrația a învins încă o dată!

2 Comentarii

  1. Mihai Todor 20 aprilie 2010 la 18:26 - Raspunde

    Ce bine se leagă cu articolul [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/revelatii/despre-geniu-2.html]ăsta[/url] 😀

    • Robin Molnar 21 aprilie 2010 la 02:27 - Raspunde

      =D Mda, și uitasem de articolul cu pricina. Dar ideea este valabilă în continuare. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.