Tupeu de magistrat

Carmen Mladen, judecătoarea șantajistă de la Curtea de Apel Craiova, crede că toți suntem idioți și imbecili și, pentru a-și ascunde șantajul ori pentru a-și oferi circumstanțe atenuante, a declarat că a fost violată cu sălbăticie, în mod repetat, timp de doi ani, de ăla pe care-l șantaja. Sursa.

Amu, după părerea mea, un om cu un asemenea tupeu jegos, n-are ce căuta în magistratură, mai ales când vorbim de tupeu în formă continuată, cum a fost faza cu judecătoarea coborând din mașina unui interlop local al cărui dosar îl judeca fix dumneaei.

Formele astea de tupeu, pe cuvânt, mă scot din sărite și cred că ar trebui ca cei care se ocupă de aspectele etice ale profesiei de magistrat ar trebui să facă ceva, de urgență. Nu de alta, dar îmi stă în gât să fim scuipați și batjocoriți chiar așa pe față.

Oricum, tot la Craiova era și o loază de judecător, un anume Costiniu, care făcea legea (mi se pare mie, sau a omorât un om al străzii și a scăpat nevinovat?), ceea ce ar trebui să ridice niște semne de întrebare privind injustețea din justiția Băniei.

Revenind, oare o asemenea atitudine din partea unui magistrat n-ar trebui taxată exemplar?

P.S. Mi-e teamă că presa din România ne va face o surpriză și nu ne va spune că Adrian Năstase a scăpat nepedepsit în dosarul “Trofeul Calității”. De cinci zile aștept o sentință despre care toată lumea tace mâlc.

9 Comentarii

 1. Marius 18 iunie 2012 la 11:44 - Raspunde

  Cam asa se intampla cu toti cei care au dat de putina putere…cred ca totul li se cuvine!! niste ipocriti!

  • Adela 19 iunie 2012 la 14:31 - Raspunde

   In Romania ca si in alte tari puterea banului este sus. Daca ai bani si ai functie publica inseamna ca poti face ce vrei, multi o fac ascuns dar de cele mai multe ori multi dau pe afara de putere si smecherie si fac tot felul de idiotenii, si cred ca nu vor fi prinsi. Nu ca mine care incearca sa dezvolte un business cu aer conditionat, sa ofer clientului tot ce are nevoie atunci cand vrea el, si muncesc pana nu mai pot. Sa nu mai zic ca uneori nu stiu cand imi creste copilul. La noi astia care muncesc cinstit trebuie sa munceasca ca sclavii de dimineata pana noaptea tarziu. Deci daca cumva aveti nevoie sa va racoriti cu un aer conditionat astept sa ma contactati prin intermediul site-ului

  • Robin Molnar 28 iunie 2012 la 08:56 - Raspunde

   Lasă, că tot de la ea li se apleacă.

 2. andrei 19 iunie 2012 la 22:44 - Raspunde

  macar e bine ca incep sa fie demascati din ei

 3. joita lucian 21 iunie 2012 la 08:59 - Raspunde

  Din pacate in trofeul calitatii….nu ai dat bine pronostic..dar …despre “magistratii infractori” astia ar trebui pedepsiti exemplar…pe onoarea mea!

 4. joita lucian 21 iunie 2012 la 09:02 - Raspunde

  Revin…ca imi place subiectul: Daca ii placea actiunea …trebuia sa apeleze la mine ca o faceam cu niste prieteni un “gang bang”

  • Robin Molnar 10 iulie 2012 la 08:08 - Raspunde

   Da, și vă băga la înaintare cine știe pentru ce…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.