Un rahat numit Patriarh

Poate ați văzut la știri. Patriarhul Daniel (nu pot să-i zic Sfinție, că am o mică jenă morală) și-a însușit în totalitate averea moștenită de la părinți, lăsându-și fratele și sora doar cu ceea ce au reușit să strângă singuri, în timp ce el se scaldă în douăzeci de hectare de teren.

Adică omul își prostește familia și se apără spunând:

– Bine, dar i-am lăsat să folosească pământul!

N-ar fi fost mai corect ca fiecare să-și folosească pământul care îi aparține? Plus că, ce așteptări de sinceritate putem avea de la un om care își prostește familia? N-ar fi decent să ne așteptăm să ne prostească și pe noi?

Da, mă răzvrătesc și cer înlăturarea Patriarhului pe motiv de lipsa bunului simț.

Bonus:

koko zice așa:

Uitati-va la Daniel si la fratele lui! Care are moaca starcita de bautura? Voi pe cine credeti? Un betiv caruia nu i-a placut cartea si a ajuns cioban sau un preot cu acte in regula? Pentru cine nu stie Daniel este necasatorit si banii revin tot Bisericii. Asa ca nu aruncati cu piatra!!!

Deci nu este nicio problemă, da? Banii ajung la Biserică, la Dumnezeu. Iar fratele cioban este bețiv. Nu contează că are un drept moral la o parte din proprietate. Nu, nu are dreptate pentru că are o moacă de prost. Mi-e greață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.