Un sfat moca pentru niște fete

Fetelor, mă rog, nu tuturor fetelor, ci numai unora. Vă dau un sfat moca. Renunțați să mai purtați ochelari de albinuță, ziși și de pilot. Nu faceți decât să arătați că nu sunteți pilote pilotătoare piloate dreq piloți, ci doar parașute.

Când v-ați uitat voi la Top Gun frumușelul de Brad Pitt (?) purta cumva ochelari roz/ mov/ violet? Nu? Păi și voi atunci de ce-i purtați ochelarii? Vă intră vântul în ochi când zburați dintr-un cearceaf în altul? Întreb și eu, că până la vârsta asta n-am aflat ce-i cu gărgăunii ăștia pe voi. Plus că parașutele se poartă în spate, nu în față (hai că e subtilă asta!).

6 Comentarii

 1. Ana 02 martie 2010 la 20:05 - Raspunde

  Daca te referi la ochelarii aia mari, de dupa care nu se mai vede mare parte din fata, ei bine, eu tocmai de aia ii port, ca ascund multe, in primul rand pistruii pe care ii urasc.

  De faza cu top gun & brad pitt… scuze, nu m-am prins. Incultura mea in domeniu este uluitoare. Mi-au mai trecut numele pe la urechi, dar cred ca sunt una din putinele persoane de sex feminin care nu asociaza numele actorului cu o mutra (nu glumesc!)

  • Robin Molnar 03 martie 2010 la 01:58 - Raspunde

   =D Păi no, e de înțeles, la tine are sens [url=http://www.dooleysak.com/glasses/view.nhtml?profile=glasses&UID=10013]să-i porți[/url].

 2. Ana 03 martie 2010 la 10:28 - Raspunde

  Top Gun nu era cu Tom Cruise? 😕

  • Robin Molnar 03 martie 2010 la 15:05 - Raspunde

   =D Așa, Tom Cruise. Mai confund și eu actorii. Scuze. =D

 3. ciresica 03 martie 2010 la 13:49 - Raspunde

  nu stiu despre ce fel de ochelari vorbesti…eu in afara de aia de vedere altii nu mai am =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.