2 Comentarii

  1. TNH 14 martie 2011 la 10:03 - Raspunde

    Nu știu ce să zic, mie povestea cu biserica mi se pare tot mai suspectă pe zi ce trece. Mai întâi, la biserică nu primești chitanță pentru nimic, practic biserica învârte bani negri. Apoi, statul nu face nimic în privința asta. Dup-aia, statul dă bani pentru catedrala mântuirii neamului în loc să îi direcționeze către sănătate, educație sau ceva util, că și așa stăm prost la toate capitolele. Apoi, biserica vrea să dea credite și să încaseze dobândă, tot fără să declare nimic statului. Acum statul vrea să dea bani bisericii pentru diverse proiecte.
    Mă scuzați, dar n-am știut că nu mai există nimeni în țara asta care să se ocupe de gestionarea eficientă și transparentă a banilor astfel încât acum să fie nevoie să recurgem la know-how-ul bisericii.
    Nu știu dacă toate mizeriile astea au ca scop migrarea electoratului tradițional PSD către PDL sau o fi vreun alt plan măreț mai presus de puterea mea de înțelegere.
    Doamne, nu mai crapă o dată toți lingătorii ăștia de moaște care-și vând votul pentru un kil de zahăr sau un ajutor social ca să stea degeaba? Vreau să crape toată masa de manevră, gunoaie comuniste care atunci când votează au votul egal cu al meu. Analfabeți retardați care se răzbună pe cei tineri care au pus umărul la sfârșitul regimului care îi proteja, regim în care erau semizei turnători și intangibili purtători de stindarde mânjite cu sângele celor ce aveau curaj să îi scuipe între ochi.

    • Robin Molnar 14 martie 2011 la 20:27 - Raspunde

      Da, păi și mie mi se pare un mod de a băga niște bani pe din dos în biserică. 🙁

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.