7 Comentarii

 1. Moga Florin 28 februarie 2011 la 09:36 - Raspunde

  Atunci măcar spune că nu ţi-a plăcut nici “The social network”, să fiu eu împăcat 🙂

  • Robin Molnar 28 februarie 2011 la 09:46 - Raspunde

   Nu l-am văzut. M-am uitat la un trailer și am concluzionat că are tot atâta acțiune cât un documentar despre reproducerea melcilor. Iar eu n-am timp de aruncat pe așa ceva.

 2. Silvia 28 februarie 2011 la 10:54 - Raspunde

  Măi, acum depinde şi de gusturile fiecăruia. Eu nu am putut să văd “The King’s Speech” deşi l-am început de trei ori. În schimb “Inception” l-am văzut de tot atîtea ori şi este unul dintre filmele preferate. La fel cum multor critici de film li s-a părut de-a dreptul scandalos că Nolan nu a fost nominalizat pentru cel mai bun regizor, la fel tie ţi se pare că individul a tras pe pelicula una dintre cele mai cretine idei. Depinde ce gen de film digeri.

  • Robin Molnar 28 februarie 2011 la 11:37 - Raspunde

   Da, dar eu nu mă refer la filme în sine, ci la ideile de la baza filmelor or nu-mi dau seama cât de mult ține asta de preferințe.

 3. Silvia 28 februarie 2011 la 14:45 - Raspunde

  Pai dacă e să ne referim strict la “Inception”, ideea de bază a plecat de la fascinaţia lui Nolan vizavi de visele lucide. Că practic despre asta este vorba în tot filmul, nu musai despre implantarea unei idei în mintea cuiva. Oamenii interesaţi de subiect au gustat altfel pelicula faţă de cei care sunt înclinaţi mai mult spre pragmatism. Nu ştiu cum ar fi putut fi “Inception” plictisitor de vreme ce succesiunea de scene în sine te obliga să faci un efort mintal pentru a ţine pasul cu acţiunea/ subiectul. Acum depinde şi de ce aşteaptă oamenii de la un film. Eu dacă vreau o poveste emoţionantă gen “King’s Speech”, prefer să stau acasă şi să citesc o carte bună. Dacă vreau în schimb să casc gura şi să-ncep să-mi pun tot felul de întrebări după ce ies din sala de cinema, mă duc la un film ca “Inception”.

 4. Mihai Todor 28 februarie 2011 la 18:21 - Raspunde

  Everybody’s a critic… E fain filmu’ bre 🙂

  • Robin Molnar 28 februarie 2011 la 18:50 - Raspunde

   Nu am zis că nu, am zis doar că ideea nu e revoluționară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.