Vizavi de decizia CCR de aseară

Firește că nu pot decât să respect decizia curții. Amu, mi se par dubioase unele chestii, dar Constituția este sfântă și, ca atare, prefer să nu comentez și să protestez e-acum pentru plecarea plagiatorului Ponta.

Aseară târziu chiar mi-a plăcut cum a vorbit Ponta, nu era așa lemnos precum Iliescu și nici atât de arogant precum El Condamnatul Însuși. Atâta, doar, că tot discursul ăla era ținut de un plagiator…

Ponta, demisia!

7 Comentarii

 1. D-Petre 10 iulie 2012 la 09:06 - Raspunde

  De ce nu vrei sa intelegi ca el nu a plagiat … altii i-au facut lucrarea de doctorat, altii i-au scris CV cu masterat la Catania asa ca ni-micul Tonta e curat si uscat ca un tampax.

 2. Dani 10 iulie 2012 la 16:21 - Raspunde

  Eu nu stiu de ce vorbesti despre Ponta daca tot nu este o decizie finala daca a plagiat sau nu. Si sa nu intelegi ca sunt un fan, dar nu imi place sa vorbesc in necunostiinta. Daca decizia a fost sa-l suspende atunci asa sa fie… pana la urma poporul decide.

  • Robin Molnar 10 iulie 2012 la 16:38 - Raspunde

   Repetă după mine:

   Ponta a plagiat! N-am nevoie de șapte facultăți și patru comisii ca să-mi dau seama. Ponta, după cum a spus și șeful comisiei speciale, a plagiat. Nu încape dubiu că a plagiat.

   • Laurentiu 10 iulie 2012 la 17:42 - Raspunde

    Asta ar merita sa i se schimbe si numele din buletin…Ponta-Plagiat..ca tot cu P incepe!

 3. joita lucian 11 iulie 2012 la 08:30 - Raspunde

  Este urata maniera in carea au acaparat ..toare fraiele de putere si ….faptul ca hotul nu-si schimba naravul….deci de acord cu Jos Ponta….oricum nu cred ca are viata politica lunga!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.