30 de plumbi

Nu, nu cei 30 de arginți ai trădării, ci cei treizeci de plumbi ai răzbunării. Vă mărturisesc sincer, fără a instiga la violență, că îmi vine să-mi cobor Kalașul din pod și să plantez un pic de justiție și prin țara asta.

Și aș începe cu iudeii de la Curtea Constituțională, cei care au decis că scăderea pensiilor umflate artificial este neconstituțională, mai exact scăderea pensiilor magistraților. Doar și ei sunt tot magistrați, deci cum să-și facă ei una ca asta? Mai mult, legea Agenției Naționale de Integritate (ANI) a fost declarată tot neconstituțională, culmea mizeriei! De parcă cetățenii n-au dreptul să știe cât fură politicienii.

Apoi m-aș duce în vizită pe la partidele din opoziție și la toți cei care au depus sesizarea de neconstituționalitate la CCR. Adică pentru a captaliza politic drama a milioane de români pensionari, unii ne-au scos pe toți la interval, forțând Guvernul să ia cea mai drastică măsură: creșterea TVA la 24%. Faptul că nu s-au gândit la efectele combinate ale scăderilor salariale cu 25% împreună cu creșterea TVA, denotă o gravă lipsă de interes și de respect față de populația activă.

Nu, nu pot să scriu mai mult, nu am răbdare să scriu mai mult despre asta, pentru că m-aș enerva prea tare. Oricum, o singură dilemă am: oare cât vom mai îndura bătaia asta de joc?

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca Andreea 28 iunie 2010 la 10:05 - Raspunde

    vom indura mult si bine…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.